Kis túlzással állíthatjuk, mostanában egymást váltják nálunk a sztárok. Nemrégiben Penélope Cruz látogatott el hozzánk, most pedig ismét egy igazi világsztárt láttunk vendégül: Brooke Shieldset!

Adrienn 24 éves, jelenleg a Budapesti Gazdasági Főiskolán tanul. Mikor pár hónapja meghirdettük, hogy hasonmásokat keresünk, sokan írtak nekünk, küldték el fotóikat, köztük Adrienn is. Így találkoztunk most, egy kellemes, csajos napon.

„Még régebben jelentkeztem hozzátok, akkor sajnos nem kerültem be, de most felhívtatok. El sem hittem, annyira örültem neki, hogy végre itt lehetek személyesen. Voltam már fotózáson máskor is, de átalakításon még soha!” Adirenn szabadidejében belekóstolt már a modellkedésbe is. Nem is csoda, hiszen ha valaki ilyen genetikával rendelkezik, mint ő, ráadásul hasonlít is egy hírességre, az csak előnyt jelenthet ebben a szakmában.

Forrás: AFP, Fotó: Kántor Kata

„Sokan mondják, hogy hasonlítok a színésznőre, azért jöttem ma, hogy erre a hasonlóságra egy kicsit jobban ráerősítsünk. Kíváncsian várom az eredményt, remélem, ezek a képek is bekerülhetnek majd a modell portfóliómba, kicsit színesíteném vele az eddigi munkáimat.” A feladat tehát adott volt: van egy csinos lány, akit még csinosabbá kell varázsolni. Előkerestünk pár képet a színésznőről, tanulmányoztuk az öltözködési stílusát, sminkelési trükkjeit, frizuráit és eldöntöttük, milyen irányban indulunk el.

Niki elégedett volt, mert a színésznőnek nagyon szép, dús, természetes haja van, és szerencsénkre Adrienn sem panaszkodhat, így volt miből „dolgozni”. "Festeni nem szerettük volna, tehát a mosás és ápoló pakolás után már csak a szárítás maradt. A végeredmény pedig egy szuper nőies frizura lett, ami nagyszerűen lágyította a kosztüm férfiasságát."

/1409/Adrie201499132154

Ezután Oscar következett: "Folyékony alapozóval egységesítettem a bőre színét, szerkezetét. Brooke jellegzetes vastag szemöldökére rásegítettem, hogy még kifejezőbb legyen. A szemét földszínekkel festettem, hogy természetes hatású maradjon. A szempillákat fekete szempillaspirállal dúsítottam. Csontosítottam az arcát, majd bronzfénnyel élénkítettem. Ajkának üdeségéhez egy nude árnyalatú ajakrúzst választottam."

/1409/Adrie201499132244

Zakó: F&F, nadrág: H&M, felső: H&M, szandál: Reserved

A Fashion Donor tagjai örömmel láttak a munkához: "Brooke Shields köztudottan természetes szépségéről és hihetetlen vonzerejéről híres. Amikor megpillantottuk Adriennt, azonnal meggyőződtünk róla, hogy ez nála sincs másképp. A mi dolgunk csupán annyi volt, hogy a letisztult vonalat megőrizve, megkoronázzuk egy - férfias stílusként elhíresült - maszkulin kosztümmel, amely még inkább ráerősített Adrienn dögös kinézetére."

/1409/Brook201499132433

Soha még ilyen nyugodtan nem álltunk neki a fotózásnak, Adrienn kellő rutinnal rendelkezik már, így szuperül pózolt Kata gépe előtt. A képeket elnézve azt jósoljuk: sokat hallunk még a magyar Brooke Shieldsről a jövőben! Sok sikert, Adrienn!