Kollár Betty tarolt a rúdtánc-világbajnokságon

győztes rúdtánc Poledance Csillag születik RTL Klub világbajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csillag születikben is feltűnt Kollár Betty lett a Miss Poledance Hungary 2014 bajnokság győztese.

Hogyan vált az erotikus rúdtánc kőkemény sporttá? A poledance diadalmenetéről korábban már írtunk, kattints IDE és idézd fel!

Hétvégén rendezték meg a Miss Poledance Hungary 2014-et. A program egy nemzetközi versenysorozat része, amely a világ- és Európa-bajnokságokon való szerepléshez elengedhetetlen. A versenysorozat 2008-ban indult. Idén először egy férfi produkciót is láthatott a közönség.

Íme, az egyik győztes előadás:

Ők a rúdtánc csillagai

Női egyéni kategória:

I. Kollár Betty 107 pont
II. Pelczéder Judy 106,5 pont
III. Szép Anita 101,5 pont

Mr. Poledance Hungary 2014
I. helyezett: Holoda Péter

"Ennek a mozgásformának köszönhetem, hogy a gyerekkorom óta problémát jelentő gerincferdülésem mellett mára egyáltalán nem fáj a hátam. Mostanra pedig teljesen az életem alapvető részévé vált a rúdtánc - boldoggá, kiegyensúlyozottabbá, magabiztosabbá tesz" - így nyilatkozott erről a sportról a 2013-as Magyar Rúdtánc Bajnokság különdíjasa és bronzérmese, aki mellesleg jogászként dolgozik.

A teljes cikket ITT elolvashatod!

Fejleszd a kitartást, szorgalmat, önfegyelmet magadban – jógázz otthon!http://www.life.hu/ez-zsir/20140919-jogaiskola-a-jogaklikkel-fejleszd-a-kitartast-szorgalmat-onfegyelmet-magadban-jogazz-otthon.htmlHa eddig az tartott vissza a jógázástól, hogy nincs kedved vagy időd eljárni, és az időbeosztásodhoz igazítani az órákat, akkor ez a megoldás neked szól: jógázz otthon!Ez Zsír!ThinkstockBalett felnőttként - miért ne? Táncolj velünk!http://www.life.hu/ez-zsir/20140917-balett-felnott-korban-mint-mozgas-es-edzes-nyujt-szep-lesz-a-tartas-es-alakot-formal.htmlMindig van úgy, hogy eljön egy időszak az életünkben, amikor változásra vágyunk, és olyan dolgokat szeretnénk kipróbálni, amiket addig sosem. Ha vágysz egy olyan mozgásra, amiben igazán megélheted a nőiességedet, miközben fejleszted az izmaidat és törekszel az ellazulásra, akkor próbáld ki a balettot. Igen, még felnőttkorban sem késő!Ez Zsír!--Feszes cicik néhány hét alatt - crosstréning-gyakorlatok mellizomrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140916-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-edzes-mellizomra.htmlTévhit, hogy a mellizomgyakorlatoktól kisebb lesz a kebelméret. Fontos, hogy erre a területre is rendszeresen eddz, mert ettől válik feszessé és formássá a mell. Balogh Zsolt crosstréningoktató segítségével a héten mellizomra dolgoztunk.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.