Ahol az egész család kikapcsolódik – A top 7 gyerekbarát wellness-szálloda itthon

wellness szállodák pihenés család kikapcsolódás program wellness wellness-hétvége gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs is jobb dolog egy őszi, hűvös hétvégén, mint egy pihentető wellness-szállodában lazítani. A jó hír az, hogy akkor sem kell lemondanod erről az élményről, ha gyerekek hada vesz körül. Mutatunk néhány olyan szuper helyet, ahol a különböző programoknak hála a gyerekek is jól érezik magukat és a szülők is pihenhetnek.

Aquaworld Resort Budapest

Játszóház, játszótér, különböző szervezett programok, gyermek-bankett, hatalmas gyerekcsúszdák foglalják le a gyerekeket, míg a szülők a kényeztető pillanatoknak hódolnak. A belépés 3 éves korig ingyenes, míg a szállodai csomagok esetében 7 év az a korhatár, ami alatt gyermekek részére ingyenes az itt tartózkodás.

Forrás: Ramada Resort Aquaworld

Hunguest Grandhotel Galya****, Galyatető

Gyerekmedence, gyermek-kalandpark, kézműves foglalkozások várják a kicsiket, majd jókat játszhatnak a Bambi Kuckóban is. A nagyobbakat pedig az X-Box szoba biztosan leköti majd. A belépés 4 éves korig ingyenes.

Forrás: www.hunguesthotels.hu

Park Inn by Radisson Sarvar Resort & Spa ****, Sárvár

Bébipancsolóval, szakképzett óvó nénivel várják a gyerekeket. A kicsik legnagyobb kedvence a kalandmedence kalózhajóval és vízi várral. A belépés 6 éves korig ingyenes.

Forrás: www.parkinnsarvar.hu

Hunguest Hotel Pelion****, Tapolca

A kisebbeknek külön lubickoló medence, a nagyobb gyermekek számára a minigolf, a darts, a csocsó, a biliárd, az X-box és a trambulin nyújt tökéletes kikapcsolódást. A belépés 6 éves korig ingyenes.

Forrás: www.hunguesthotels.hu

Hungarospa Thermal Hotel***, Hajdúszoboszló

Az Aqua Palace-ban játszótér, családi és kalandcsúszda, baba-anyuka medence, babaúsztató medence, családi medence állatfigurákkal, baba- és gyerekcsúszdák, foglalkoztató terem, játszóház, pihenő és szoptató helyiség, pelenkázó helyiség várja a szülőket és a kicsiket is. A belépés 3 éves korig ingyenes.

Forrás: www.hungarospa.hu

Kolping Családi Hotel****, Alsópáhok

Bobóország több száz négyzetméteres játékbirodalma mellett az élményfürdő a közös családi együttlétek legfontosabb színtere. A beépített babafürdető kád és a biztonságos baba-sarok még a legkisebbekkel való készülődését is érezhetően leegyszerűsíti. A kicsik a reggeli babaúszás után az új élménymedencében a vidám teknős, delfin és vízköpő kígyó társaságában csúszdázhatnak, míg a kicsit nagyobbakat a vizes játszótéren alagút és céllövő pálya várja. A bátrabbak óriáskígyó formájú csúszdáról csobbanhatnak a habokba, majd az emeleti mozi kuckóban gyűjthetnek erőt az újabb kalandokra.

Forrás: www.kolping.hotel.hu

Oxigén Hotel**** superior & Zen Spa, Noszvaj

Emlékezetes napokban lesz része a családnak itt, hiszen a hotel minden eszközzel felszerelte magát, ami a kisgyerekek és szüleik kényelmét biztosítja. Van itt: gyerek-svédasztal, játszószoba, babapancsoló és gyerekmedence, légzésfigyelő/babaőr, bababarát és gyerekbarát kert, kalandpark (erdei kötélpálya), babajátszótér, KRESZ biciklipálya, trambulin. A szállodához tartozó 3,5 hektáros ősfás parkban mindenféle szabadidős kikapcsolódásra lehetőség nyílik.

Forrás: http://oxigenhotel.hu
Eleget iszik a gyereked?http://www.life.hu/csalad/20140626-megfelelo-folyadekfogyasztas-gyerekkorban.htmlMivel a gyerekek testének víztartalma valamivel nagyobb, mint a felnőtteké, a megfelelő hidratáltság esetükben rendkívül fontos a testi fejlődésük és a tanulási teljesítményük szempontjából.CsaládThinkstockMenzakörkép, avagy mit eszik a gyerek az iskolában?http://www.life.hu/csalad/20140627-menzakorkep-avagy-mit-eszik-a-gyerek-az-iskolaban-a-2015-tanevben.htmlHiába próbálkozunk egészséges életre nevelni a gyereket, ha végül kénytelenek vagyunk igénybe venni a menzát az iskolában. De szerencsére már az oktatási intézmények is fejlődnek e tekintetben – egyre kevesebb az egészségtelen, rágós, rossz ízű étel. CsaládOrigoKülönleges állatok otthon, gyerek mellett – tilos vagy lehet?http://www.life.hu/csalad/20140603-kulonleges-allatokat-gyerek-mellett-tartani-nem-tilos-de-nem-is-erdemes.htmlSok felnőtt vágyik házi állatra, és még több gyerek. És amikor a lurkó könyörgő tekintettel mered ránk hosszú perceken át, valljuk be, nehéz neki ellenállni. Ha pedig a döntés megszületett, akkor jön csak a neheze: milyen állat legyen az új családtag? Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.