Még idén megszületik Alicia Keys kisbabája

Forrás: AFP/Fadel Senna -
Születés terhesség kisbaba várandós showműsor Alicia Keys gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem sokat kell várnia második kisbabája érkezésére az énekesnőnek: egy amerikai showműsorban elhintette, mikorra várja a kicsit.

Bár még csak szeptembert írunk, a második gyermekével várandós Alicia Keys már most biztos lehet benne, hogy nagyon boldog új éve lesz.

Forrás: AFP/Fadel Senna

Sztárok, akiknél már megérkezett a gólya

Alicia Keys kolléganője, Christina Aguilera augusztusban adott életet kislányának, aki nagyon különleges keresztnevet kapott anyukájától. Drew Barrymore már tavasszal kétszeres anyuka lett, a nagyon várt Scarlett Johansson-kislány pedig szeptemberben jött világra. Cristina Ricci is szülői örömök elé nézett: kisfia Aguilérához hasonlóan szeptemberben született meg.
Alicia Keys új álomotthonahttp://www.life.hu/galeria/20130309-alicia-keys-enekesno-hazat-vasarolt-eddie-murphy-szinesztol-englewoodban.htmlAlicia Keys és férje, Swizz Beatz lecserélte korábbi otthonát egy nyüzsgéstől mentes englewoodi kastélyra, melyet Eddie Murphy színésztől vásároltak meg. A hatalmas, 32 szobás házhoz tartozik bowlingpálya, a luxust kiszolgáló medence, játszószobák gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.GalériaA babavállalás genetikai kockázatai - mit érdemes vizsgáltatnod?http://www.life.hu/drlife/20140721-a-babavallalas-genetikai-kockazatokkal-is-jarhat.htmlMielőtt gyermeket vállalnál a pároddal, nem árt előre tisztában lenni azzal, milyen öröklődő betegségeket hordoztok esetleg magatokban, vagy mire lehet majd hajlamos a pici. Dr. LifeThinkstockBaba a fa alatt! Karácsonykor születik meg Keveházi Krisztina balerina harmadik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20140919-kevehazi-krisztina-balerina-harmadik-gyermeke-karacsony-tajekan-szuletik-meg.htmlKeveházi Krisztina és férje harmadik gyermeke épp karácsony tájékán érkezik majd. A gyönyörű balerinának már van két csemetéje, akik izgatottan várják a kisfiú érkezését.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.