Már nem sokat kell várnia második kisbabája érkezésére az énekesnőnek: egy amerikai showműsorban elhintette, mikorra várja a kicsit.

Bár még csak szeptembert írunk, a második gyermekével várandós Alicia Keys már most biztos lehet benne, hogy nagyon boldog új éve lesz. 

Forrás: AFP/Fadel Senna

A 33 éves kismama, aki terhespocakkal sem rest levetkőzni a jó ügyért, az amerikai The View műsorban hintette el a kisbabája várható érkezési dátumát. „Úgy néz ki, decemberben születik, az orvosok szerint december 31-én. Szerintem ez nagyon aranyos lenne" – árulta el az énekesnő. Hogy az utolsó mondatot pontosan hogy is gondolta, az nem egészen világos, de oké, akkor legyen cuki!

Sztárok, akiknél már megérkezett a gólya
Alicia Keys kolléganője, Christina Aguilera augusztusban adott életet kislányának, aki nagyon különleges keresztnevet kapott anyukájától. Drew Barrymore már tavasszal kétszeres anyuka lett, a nagyon várt Scarlett Johansson-kislány pedig szeptemberben jött világra. Cristina Ricci is szülői örömök elé nézett: kisfia Aguilérához hasonlóan szeptemberben született meg.