A hétvégén a legnevesebb hazai divattervezők zöme bemutatta a 2015-ös tavaszi kollekcióját. Íme, néhány kedvencünk az idei felhozatalból.

Nanushka - pasztellszínek, légies anyagok

Sándor Szandra 2015-ös tavaszi kollekciójában a nude mellett az igazi tavaszi színek uralkodnak. Narancsszín, puncsrózsaszín, sárgabarack, az anyagok légiesen könnyűek és nagyon természetesek. 

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Anda - monokrómmánia

Anda Emília tavaszi kollekciójában a fekete és a fehér vette át az uralmat. A neonomád jellegű, monokróm szettek nagyon letisztultak, abszolút minimál stílusúak - a modern városi nők igényeit teljesen kielégítik.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Je suis belle - sportosan nőies stílus

Dévényi Dalma és Kiss Tibor új kollekciójában a pasztellszínek uralkodtak: barackszín, babakék, halványmenta, néhol élénk pipacspiros. A lágy esésű, finom anyagok mellett helyet kaptak a vastagabb, plüss jellegű darabok, ezek kombinációjából pedig nagyszerű dolgok keltek életre.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

USE Unused - fókuszban a menta

A '40-es, '50-es, '60-as évek vonalvezetése köszön vissza Füzes Eszter, Godena-Juhász Attila és Tóth András darabjain. 2012-ben az év trendszíne a menta volt, a USE új kollekciójában pedig ez a szín kapta a főszerepet. Az élénk menta és a barna kombinációját imádtuk, mellette pedig feltűnt még a nude, az acélkék, a babakék és a barackszín is. 

Fotó: Margitay Klára/Life.hu
Magyar divat a kulisszák mögött

Október első hétvégén a Life.hu beleshetett a Gombold újra! kulisszái mögé - az erről készült fotókat itt nézheted meg. Sőt, a verseny szombat esti döntője előtt elcsíptük a gyönyörű Mihalik Enikőt is, aki öt év után ismét Budapesten lépett kifutóra. A vele készült beszélgetésünket itt olvashatod.