Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, pár nappal ezelőtt egy kisbabafotóval lepte meg a világot a Grace klinika sztárja, Ellen Pompeo. Sokakat meglepetésként ért a hír, ugyanis nem is tudták, hogy a sorozatsztár várandós. Nos, nem is volt az.

Nem titok többé, hogy Ellen Pompeo és férje, Chris Ivery béranyát fogadtak, aki kihordta és megszülte a második kislányukat, Sienna May Ivery-t - írja a Daily Mail.

Forrás: WhoSay/Ellen Pompeo

Az örömhírt a Twitter-oldalán tudatta rajongóival a 44 éves színésznő, akinek első kislánya, Stella nemrég ünnepelte ötödik születésnapját.

Bababumm a sztárvilágban:
Nem győzzük kapkodni a fejünket, annyi A-listás sztárpárhoz érkezett meg a gólya az elmúlt időszakban. Például Christina Aguilérához, akinek kislánya igen különleges nevet kapott, vagy Christina Riccihez, aki kisfiúnak adott életet. Mila Kunis és Ashton Kutcher első közös gyermeke valószínűleg a legjobban várt sztárbaba volt idén, de legalább ennyire figyeltük, mikor születik meg Scarlett Johansson kislánya. És ez még csak egy teljesség igénye nélküli lista...