Emma Stone még sosem volt ennyire szexi

Forrás: Twitter/Emma Stone -
fűző szexi színház Gengszterosztag Broadway Hollywood harisnya Emma Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood egyik legkelendőbb fiatal üdvöskéje megszabadult néhány réteg ruhától és a színház felé vette az irányt.

Mi már korábban is tudtuk, hogy sokkal több van a vicces-romantikus filmszerepekben fürdő Emma Stone-ban: a 2013-ban megjelent Gengszterosztagban például nem győztünk csodálkozni, mennyire szexi tud lenni, de az idei velencei filmfesztiválon is nehezen lehetett figyelmen kívül hagyni, annyira sugárzó volt.

Forrás: Twitter/Emma Stone

A mindössze 24 éves színésznő azonban még mindig tud újat mutatni, hiszen nemsokára a Broadway színpadán debütál a Cabaret című musical főszerepében, Sally Bowlesként. A függöny a hírek szerint november közepe táján libben fel, Emma azonban nem várt ilyen sokáig a húszas évekbeli bárok fűzős-harisnyatartós megjelenéséig – az eredmény magáért beszél.

Melyik színésznő a legszexisebb fehérneműben?

Elizabeth Taylor, Sophia Loren, Catherine Devenue és Julia Roberts - csak néhány azon sztárok közül, akik bevállalták a lenge öltözékű filmszerepeket. A Life.hu összegyűjtötte a legemlékezetesebb jeleneteket - a cikket ide kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.