Hatalmas örömben volt része Barbarának, a barátnője ugyanis születésnapi meglepetésként minket adott neki. Egy csajos nap mindekinek jár, különösen a szülinaposnak!

Barbi most töltötte be a 30. szülinapját, ennek örömére barátai egy egészen különleges ajándékkal kedveskedtek neki: titokban megszervezték, hogy ellátogasson hozzánk egy átalakításra. Mi persze nagy örömmel vártuk őt, hiszen mindig jó érzés valakivel együtt ünnepelni. "Sportos, inkább kényelmes stílus jellemző rám a mindennapokban. Azért is örülök ennek az átalakításnak, mert remélem, ti majd előcsalogatjátok a nőiesebb oldalamat. Nem vagyok az a habos-babos fajta, ha nőiesség, akkor az számomra inkább valamilyen dögös, bőrből készült ruhadarabot jelent. Viszont szívesen kipróbálnám, hogyan áll nekem a letisztult elegancia, szoknyát péládul egyáltalán nem viselek, felpróbálnék egyet.” Végül azt találtuk ki közösen, hogy eljátszunk ezzel a kettősséggel: legyen Barbi sminkje-haja-ruhája egyszerre elegáns, mégis kicsit vadóc is. 

/1410/Barba201410229564

Niki nem vágott Barbara hajából. "Szereti ezt a hosszúságot, és talán még növesztené is. Aranyszőke hajszínén viszont változtattam. Lágyabb, púderesebb gyöngyházrózsaszínt készítettem,
amitől a bőre nem tűnik sápadtnak, hanem picit barnább hatást kelt."

Oscar könnyű alapozással kezdte a sminkelést. "Az arcát megformáztam, árnyékoltam, majd finoman lepúdereztem. Szemét arany és bronz szemhéjkrémmel tettem ragyogóvá, amit kontrasztosítottam a fekete krémtussal alul-felül. Szempilláit dúsító szempillaspirállal festettem. Orcáit bronzfénnyel emeltem ki. Érzékiségét fokoztam egy neon-narancs árnyalatú ajakrúzzsal." 

/1410/Barba2014102295639

Zakó: Mohito; szoknya: Promod; cipő: Promod; felső: Camaieu; táska: F&F; harisnya: Calzedonia

Azután a Fashion Donor-lányok következtek: "Nőcis vonalait kiemeltük a zakó arany csillogásával, a felső királykék friss ragyogásával és az őrülten döglesztő ceruzaszoknya vonalával. Persze ehhez az i-re a pont maga Barbara tette, aki igazi nőként viselte a darabokat."

/1410/Sz_li2014102210232

Barbi elégedett volt a végeredménnyel, különösen a sminkjét csodálta sokáig a tükörben. A lelkére kötöttük, hogy átalakítás után még menjenek egyet bulizni a barátnőjével, és le ne mossa addig a festéket, amíg nem zsebel be jó pár bókot. Reméljük, hogy felejthetetlen élménnyé tudtuk tenni számára a 30. szülinapját, és Kántor Kata csodás fotóit elnézegetve még sokáig azt gondolja majd Barbi, hogy „Milyen jól nézek ki!”