Meghalt Oscar de la Renta világhírű divattervező

http://nymag.com/fashion -
divattervező Oscar de la Renta Michelle Obama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolcvankét éves korában meghalt Oscar de la Renta világhírű divattervező - jelentette az amerikai sajtó hétfő éjjel a család tájékoztatására hivatkozva.

A dominikai születésű divatcézár pályája során filmcsillagok és hírességek mellett több amerikai first ladyt is öltöztetett, így Jackie Kennedyt, Betty Fordot, Nancy Reagant, Hillary Clintont és Laura Busht, de nemrégiben Michelle Obama is de la Renta ruhában tartott fogadást a Fehér Házban.

Forrás: [origo]

A híres Cristóbal Balenciaga tanítványa volt, dolgozott a párizsi Lanvin divatháznál. Saját márkáját az 1960-as években alapította.

Munkáiról itt olvashatsz a Life.hu trendrovatában, legutóbb például arról írtunk, hogy ő öltöztette George Clooney menyasszonyát, Amal Alamuddint az esküvőre.

http://nymag.com/fashion

/1410/Oscar20141021114113
Mi tudjuk, hogyan lehetsz te is Mrs. Clooney!http://www.life.hu/trend/20141017-george-clooney-felesegenek-amal-alamuddin-eskuvoi-ruhaja-mar-kaphato-oscar-de-la-renta.htmlGeorge Clooney elkelt, ennek ellenére minden nő lehet Amal Alamuddin, aki magára ölti Oscar de la Renta esküvői ruháját. Már kapható!TrendAFPA bőrdzseki mindenhez passzol - válogass kedvedre!http://www.life.hu/trend/20141007-divat-es-trend-bordzsekik-oszre.htmlA bőrdzseki az ősz egyik alapdarabja: viselheted farmer-póló szetthez vagy szuperelegáns összeállításhoz, mindenképp nagyon stílusos leszel. A kínálat igen széles - válogass ízlésed és pénztárcád szerint!TrendOrigoCsábító színek és különleges árnyalatok - őszi körömlakkmániahttp://www.life.hu/trend/20141019-koromlakkok-osszel-esztergalyos-viktoria-manikuros-velemenye.htmlMi más dobná fel a hangulatunkat egy borús őszi napon, mint egy imádnivaló szín a körmünkön? Az élénk pipacspiros és a türkiz lakkok után igazi felüdülés az őszi-téli körömlakktrend, azoknak legalábbis, akik rajonganak a sötétebb árnyalatokért. Kísérletezz velük kedvedre!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.