Mi tudjuk, hogyan lehetsz te is Mrs. Clooney!

Forrás: Hello magazin -
divattervező menyasszonyi ruha kollekció Oscar de la Renta George Clooney esküvői ruha Amal Alamuddin eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney elkelt, ennek ellenére minden nő lehet Amal Alamuddin, aki magára ölti Oscar de la Renta esküvői ruháját. Már kapható!

Te is lehetsz Mrs. Clooney – hacsak egy esküvői ruha erejéig is. George Clooney újdonsült nejének, Amal Alamuddin menyasszonyi ruhája is helyet kapott Oscar de la Renta 2015-ös őszi esküvői kollekciójában.

Forrás: Hello magazin

Mindössze néhány részlet különbözteti meg a sztárügyvédnő csipkecsodájától (elvégre mégiscsak személyre szabottan rá készült), de összességében ugyanazt öltheti magára az, aki kipengeti érte a valószínűleg nem csekély összeget.

Forrás: Facebook/Oscar de la Renta

Az árról ugyanis egyelőre semmi sem tudni, de várhatóan nem a mindenki számára megfizethető kategóriába esik. Addig is, lehet álmodozni, lányok!

Álomnászút Clooney-módra

Hófehér homokos tengerpart, óceán és luxus - ha csak pár szóban kéne összefoglalnunk George Clooney és Amal Alamuddin mézesheteit. Pillants be a sztárpár nyaralására ide kattintva!
Vége a mézesheteknek: George Clooney neje, Amal már Athénban tárgyalhttp://www.life.hu/news/20141014-george-clooney-es-amal-clooney-naszutjanak-vege-a-feleseg-mar-athenban-targyal.htmlGeorge Clooney felesége, aki Amal Clooneyra változtatta a nevét, a nászút után már újra munkába állt: most épp a görög kormányt segíti az úgynevezett Elgin-márványok visszaszerzésében.News--Ő lenne 2014 stíluskirálynője? Nagyító alatt Amal Alamuddin ruhatárahttp://www.life.hu/trend/20141003-amal-alamuddin-george-clooney-felesege-maris-stilusikon-hazai-stylistokat-kerdeztunk.htmlKatalin hercegnő pillanatok alatt stílusikon lett, de nem ő az egyetlen: úgy tűnik, George Clooney újdonsült felesége is konyít valamelyest a divathoz, az ízlése pedig kifogástalan. Szerintünk legalábbis. Neves hazai stylistokkal, stílustanácsadókkal vettük górcső alá Amal Alamuddin ruhatárát. TrendAFPGeorge Clooney után csak egy cuki gyerekkori fotó maradthttp://www.life.hu/news/20141003-george-clooney-sosem-latott-gyermekkori-fotoja.htmlImmár hivatalos: George Clooney feleségül vette kedvesét, Amal Alamuddint. A hölgyeknek egy sosem látott fotóval kedveskednénk. Vigaszdíjnak megteszi.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.