A különleges kubai géneknek köszönhetően Edina tavaszra várt kisbabája tejfölfehér lehet. A közép-amerikai országban ugyanis az a jellemző, hogy a második gyerek világosabb lesz az elsőnél.

Ahogy a Life.hu is megírta, Gombos Edina második kisbabáját várja férjével, Alberto Costafredaval. A házaspár a kubai rokonoktól hallottak miatt biztos benne, hogy babájuk bőre világosabb színű lesz, mint a kislányuk, Mirié – írja a Bors

Forrás: Facebook/Gombos Edina

 „Van egy kubai mondás, ami szépen fogalmazva így hangzik: az első baba kitakarítja a „kéményt", így a második már kevesebb színt szed magára. A viccet félretéve, tényleg nagy esély van arra, hogy a második gyermekünk egészen világos bőrű, akár szőke hajú és kék szemű is lehet. Tudom, ez elsőre furcsán hangzik, de így van. Alberto félig spanyol, a baszk nagypapája pedig világos bőrű és kék szemű.Az én anyukám is ilyen, és szőke is, így nagy eséllyel fehér bőrű gyerekünk születhet" – mesélte mosolyogva Edina, aki úgy gondolja, mindegy, hogy a kicsi milyen árnyalatot örököl, a lényeg, hogy egészséges és boldog gyermek legyen.

Azt egyébként még mindig nem tudni, kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt.