terhesség TV2 kisbaba szívhang ultrahang Gombos Edina rettegés magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője áprilisra várja második gyermekét. A boldogságát azonban beárnyékolta az egyik ultrahangvizsgálat.

Egy hétig rettegett Gombos Edina kisbabája életéért, ugyanis az ultrahangvizsgálat nem jelzett szívhangot – írja a Story.

Forrás: TV2

„Én még vártam volna, de Miri már szeretett volna egy kistestvért, és Alberto is úgy érezte, most van itt az ideje. Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, minden megváltozott, átalakult bennem" – kezdi Edina, aki biztosra vette, mikor fogant a magzat, és amikor az 5. hétben nem volt szívhang, azt hitte, elvesztette kisbabáját.

„Az orvosok mondták, hogy lehet, elszámoltam magam és a magzat még nincs abban a korban, amiben szívhangnak kell lennie. Én mégis sírva hívtam fel Albertót. Egy hétig rettegtünk" – magyarázta Edina, aki a következő ultrahangvizsgálaton már meghallotta a baba szívhangát. „Arra a pár percre nincsenek szavak" – tette hozzá a műsorvezető, aki kislánya mellé egy jóképű kissrácot szeretne.

Nagy Adri lesz az új Betty Tanakishttp://www.life.hu/bulvar/20140925-nagy-adrienn-egykori-megasztaros-kapta-betty-tanakis-szerepet-szabo-zsofi-utan.htmlA Tv2 szappaoperájába megtalálták Szabó Zsófi utódját. Szerdán mélyvízbe dobták az egykori megasztáros reménységet - lezajlott az első forgatás - írta a Bors.TV + BulvárTragédia! Eltűnik Szulejmán az RTL Klubrólhttp://www.life.hu/bulvar/20140924-az-rtl-klub-kepernyojerol-eltunik-ot-sorozat-koztuk-a-szulejman-is-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen.htmlA Szulejmán című népszerű török sorozat és más amerikai széria is lekerül az RTL Klub képernyőjéről jó néhány hétig.TV + Bulvár--Dombovári Vanda kisfia irigylésre méltó tulajdonságokkal rendelkezikhttp://www.life.hu/bulvar/20140923-dombovari-vanda-kisfia-gergo-irigylesre-melto-tulajdonsagokkal-rendelkezik.htmlÉletében először ült fel körhintára Dombovári Vanda kétéves kisfia, Gergő, aki nagyon élvezte a mókázást. A műsorvezetőnő nagyon szerencsés a kisfiával, aki irigylésre méltó tulajdonságokkal rendelkezik.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.