Szabó Zsófit megvédte édesanyja

Forrás:facebook/Szabó Zsófi -
édesanya Szabó Zsófi Celeb vagyok, ments ki innen! Gáspár Laci Krasznai Tünde RTL Klub
A Celeb vagyok, ments ki! celebdzsungelében mindenki kimutatta a foga fehérjét. Szabó Zsófi sokszor támadt társaira és bírálta őket. Édesanyja úgy véli, lánya semmi rosszat nem tett.

Ahogy a Life.hu is megírta, Zsófi kemény szavakkal bírálta Krasznai Tündét, majd Gáspár Lacinak is nekiesett egyik este. A színésznő édesanyja úgy véli, nincs abban kivetnivaló, ha lánya maximalista.

Forrás:facebook/Szabó Zsófi

"Zsófi kemény csaj, karakán és őszinte. Azt mondják, mindenkinek dirigál, de ez nem igaz. Egyszerűen csak minden feladatot tökéletesen véghez akart vinni. Ezt hozta magával a lovassportból és abból, hogy az édesapjával már kilencévesen együtt állt a színpadon" – mondta Pálma asszony, Zsófi édesanyja a hot! magazinnak.

Zsófi egyébként már kiszabadult a dzsungelbörtönből és ezt egy gyorséttermi vacsorával ünnepelte meg. Hát, ez nem éppen Ez zsír! menü, Zsófi! "15 nap dzsungelélet után VÉGRE ismét a szállodában..." – írta a kép mellé Zsófi.

Bódi Sylvi lett a dzsungelkirálynő – ő bírta legtovább a lányok közülhttp://www.life.hu/bulvar/20141020-bodi-sylvi-modell-lett-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-dzsungel-kiralyno-o-birta-legtovabb.htmlBalázsék azzal a nagyszerű hírrel kezdték a hétfő esti Celeb vagyok, ments ki innen műsorát!, hogy két nap múlva kiderül, ki lesz az afrikai dzsungel királya vagy királynője. Az viszont már biztos, hogy Bódi Sylvi lett a lányok közül, aki legtovább maradt a kegyetlen dzsungiban.TV + Bulvár--Sztárban sztár után Rising Star! Vasárnap indul a TV2 új műsorahttp://www.life.hu/bulvar/20141020-a-rising-star-a-tv2-tehetsegkutato-musora-vasarnap-indul-a-zsuri-tagjai-heves-vitakon-vannak-tul.htmlÖrdög Nóra és Majoros Péter Majka műsorvezetésével vasárnap indul a Rising Star! A TV2 legújabb énekes tehetségkutató műsorában a döntés a nézők kezében van.TV + Bulvár--Majdnem végzetes balesetet szenvedett Fördős Zéhttp://www.life.hu/bulvar/20141016-fordos-ze-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musor-szereploje-egyszer-majdnem-vegzetes.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőjének szenvedélye a siklóernyőzés, ám egyszer majdnem végzetes lett a reppengetés a fellegekben.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.