A 69 éves Helen Mirren lett a L'Oréal új arca

kozmetika képviselet Helen Mirren torna L'Oreal népszerűsítés márka smink szépség arc fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig jár fodrászhoz és nem viszi túlzásba a sportot – valamit mégis tud a hetvenhez közeli színésznő, akit az ismert kozmetikai márka arcának választottak.

Helen Mirren az élő példa arra, hogyan lehet egy nőnek méltósággal viselnie a korát. Nem véletlenül választották a 69 éves színésznőt a L'Oréal új arcának: hiába áll közel a hetvenhez, Helen Mirren ma is ragyogóan néz ki.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris
Helen Mirren lett a brit királynő egy haldokló kisfiú miatthttp://www.life.hu/drlife/20130520-helen-mirren-lett-a-brit-kiralyno-egy-halalosan-beteg-kisfiu.htmlA tízéves Oliver Burton legnagyobb álma, hogy találkozzon a királynővel. Nincs ezzel egyedül, nyilván sok korabeli brit gyerek bakancslistáján szerepel ez, ám Oliver kicsit nagyobb eséllyel pályázik a megtiszteltetésre - gondolhatnánk. A fiú halálos beteg, kiterjedt és áttétes leukémiában szenved hároméves kora óta, ráadásul Down-kóros, ami rendkívül érzékennyé teszi a kezelésre, most pedig úgy tűnik: nincs remény.Dr. LifeHelen Mirren budapesti divatdobása - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20120309-helen-mirren-budapesti-divatdobasa-heti-stilusmustra.htmlA héten mutatták be Szabó István Az ajtó című filmjét Budapesten, amelynek az angol dáma, Helen Mirren a főszereplője. A színésznő a budapesti premieren tabudöntő összeállítással rukkolt elő.TrendMit sportolhatok 45 felett szívbetegséggel és némi túlsúllyal?http://www.life.hu/drlife/20141013-mozgas-es-sport-szivbetegseggel-45-ev-felett-terheleses-ekg-vizsgalattal-ajanlott.htmlNem lehet eleget beszélni a sport fontosságáról. Amikor azonban valaki szívbeteg, sokszor akkor sem adja mozgásra a fejét, illetve a testét, ha valójában nagyon szeretné, mert fél az esetleges következményektől.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.