Kelemen Anna, mindenki Annácskája könyvében mesélte el élete szörnyű tragédiáját.

Egy norvég férfi dobogtatta meg Anna szívét, akivel hosszú hónapokig egy párt alkottak, annak ellenére, hogy a férfinel elég furcsa életvitele volt - mesélte az explaymate a Borsnak.

Kelemen AnnaForrás: FEM3

A férfi ugyanis nagykanállal falta az életet. Anna előtt sem titkolta, hogy a szex rabja, és mellette is kereste a tőle nagyobb mellű nőket, akiket rendre ki is próbált. Londonban éjszakai, titkos szexpartikon vett részt a parkban, ahol idegen nőket aláztak meg társaival. Anna azonban elfogadta őt olyannak, amilyen, így amikor kiderült, babát vár, a világ legboldogabb emberének érezte magát. Aztán ahogy teltek a hetek, rájött: párja életvitele, a folyamatos utazgatások, és az, hogy azt sem tudja igazán, ki ő, honnan jön és kik a rokonai, nem nyugtatják meg leendő anyaként. „Kértem egy időpontot a kórházban” – meséli Anna, aki elvetette a gyermekét.

A döntése a kapcsolatukra is rányomta a bélyegét, majd szerelme váratlanul két hete nem jelentkezett és Anna sem érte el. Majd egy barátja az interneten írt egy rövid levelet Annának: „Szia, Anna. Borzasztóan sajnálom. Hétfőn nem jött be dolgozni. Mi is hiába hívtuk. A szülei találták meg. Felakasztotta magát. Fogadd a részvétünket!”