A békéscsabai férfi a nő kisebbik fiát és 11 éves lányát bántalmazta és zaklatta szexuálisan.

10 év börtönre ítélte a bíróság azt a békéscsabai férfit, aki 2010-ben barátnője gyermekeit zaklatta és molesztálta – írja a Hír24. A 36 éves vádlott 2010-ben ismerkedett össze az áldozatok édesanyjával, akinek kisebbik fiával fajtalankodott a gyermek bátyjának szeme láttára, akinek végül sikerült lehúznia a férfit öccséről.

Forrás: ANP/AFP/Roos Koole

Ugyanebben az évben a nő legnagyobb gyermekét, a 11 éves kislányát molesztálta egy telefonfülkében – ahová a gyermek menekült előle –, ekkor egy járókelő avatkozott közbe. A Szegedi Ítélőtábla szexuális erőszak, kiskorú veszélyeztetése és személyes szabadság megsértése bűntettében, jogerősen ítélte 10 évre a büntetlen előéletű férfit, aki legkorábban a börtönbüntetés letöltésének kétharmada után helyezhető feltételes szabadlábra.

"Megkért, hogy pusziljam meg a végét"
"Simogatni kezdte az arcom, aztán egyre lejjebb csúszott a keze. Nem emlékszem pontosan, hogy került a keze a szeméremajkaim közé. Azt tudom, hogy végig beszélt hozzám. Kérdezgetett. Hogy jó-e, amit csinál." A teljes történetet ide kattintva olvashatod el.