Less bele Bruce Willis szuper házába!

Forrás: www.zillow.com -
Bruce Willis Emma Heming-Willis külváros otthon apaság New York gyerekszületés pazar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bruce Willis és felesége, Emma Heming New York külvárosában, Bedfordban vásárolt egy 9 millió dolláros vidéki stílusú házat. Kukkants bele a pazar ingatlanba!

Úgy tűnik, Emma Heminggel második közös gyerekének születése után Bruce Willis készen áll a külvárosi focizós apuka szerepre. A színész pazar otthonra tett szert: a 8000 négyzetméteres, nagy belmagasságú házban, hatalmas ablakok, high-tech elektronikai berendezések sokasága és légkondicionált borospince is található.

Forrás: www.zillow.com

Az aprólékosan kialakított kerti medencében is úszkálhat a Willis-család. A luxusfelszerelések között még teniszpálya és négy autós garázs is található.

Forrás: www.zillow.com

Igaz, New York-tól kicsit messzebb található a Willis-villa, de a sztárszomszédokról itt sem kell lemondaniuk. Olyan A-listás Hollywoodi csillagok laknak néhány háznyira tőlük, mint Blake Lively és Ryan Reynolds, illetve Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones, valamint az életmódguru Martha Stewart.

Forrás: www.zillow.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.