Hazai sztárbabák: Igazi bébibumm volt a 2014-es év

Forrás: facebook/Mádai Vivien -
Caramel Bakos Piroska Nánási Pál sztárcsemete Weisz Viktor Ördög Nóra Béres Alexandra Al Ghaoui Hesna Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsére rengeteg magyar sztárcsemete látta meg a napvilágot épen és egészségesen 2014-ben. A Life.hu most összegyűjtötte azokat a kicsiket, akiket a szüleik nem rejtettek el a nyilvánosság elől. Nézd meg tündéri csecsemőgalériánkat, pufók csöppségekkel és mámorban úszó szülőkkel!

Berki Krisztián és Lia

Tornász olimpikonunk csodaszép kislánya január 22-én 20 óra 30 perckor jött világra 54 centivel és 2900 grammal. "Az életem mostantól örökre megváltozik, hiszen megszületett a kislányom, Lia" - vallotta akkor Krisztián.

Forrás: Felix Promotion

A sportoló persze azt is hozzátette, hogy Lia a leggyönyörűbb baba a földön. És aztóta is, ha teheti, megoszt egy fotót a szeme fényéről.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián tornász

Al Ghaoui Hesna és Neda

Az MTVA műsorvezetője júniusban közösségi oldalára posztolt egy tündéri fotót néhány hetes kislányáról, Nedáról. Akkor Hesna azt is elmesélte, mit jelent ez a különleges név.

Forrás: Facebook/Al Ghaoui Hesna

"A Neda harmatot jelent, jól illik a férjem török eredetű vezetéknevéhez, ami magyarul feketét jelent" - magyarázta a köztévé műsorvezetője, aki a terhessége utolsó hónapjaiban is forgatott, de azt mondja, háborús övezetekből ezután már nem tudósít. Most, hogy anya lett már nem vállal ekkora kockázatot.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Weisz Viktor és Maja Viktória

Az egykori Voice-versenyző szintén júniusban a Facebook-oldalán tette közzé a nagy hírt, miszerint megérkezett a kislánya. "Nagyon nagy örömmel és boldogsággal tudatom veletek, hogy lányom, Weisz Maja Viktória 3110 grammal és 52 centivel tegnap 15.08 perckor megszületett" - posztolta a közösségi oldalára a TV2 tehetségkutatójának negyedik helyezettje.

Forrás: Facebook/Weisz Viktor

Ördög Nóra és Vencel

Hatalmas titkolózás övezte, majd a büszke apuka a honlapján megerősítette, hogy augusztus 3-án megszületett Nánási Vencel. Nánási Pál később az alábbi sorokat és fotót küldte a Life.hu-nak: "Vencel fiam már 6 hetes, és még nem került fel a családi sziluettportrénkra! De tegnap véget vetettem az áldatlan állapotnak. :-) "

Nézz meg egy cuki videót Nóriról, Miciről és Venciről az állatkertben! Forrás: Nánási Pál

Bakos Piroska és Marcell

Bakos Piroska híradós augusztusban osztotta meg a világgal, hogy megszületett a kisfia. "Tegnap még pocakos képeket raktam fel, de ma már más a helyzet. Íme a kisfiunk, Mentes Marcell. Nagy a boldogság!" - írta a büszke anyuka.

Forrás: Bakos Piroska/Facebook

Caramel és Sophie

Caramel tavaly novemberben beszélt először arról, hogy párjával, Szilvivel a gyermekvállaláson gondolkoznak. "Benőtt a fejem lágya, más dolgokra vágyom, mint húszévesen" - nyilatkozta akkor. Aztán idén februárban megjelent Szilviről és Caramelről az első olyan fotó, amelyen látszólag még ketten, valójában viszont már hárman álltak a kamera előtt. Augusztusban pedig meg is érkezett az életükbe a kicsi Sophie.

Forrás: facebook/Caramel

Az újdonsült apuka úgy látszik, azóta sem bír betelni a csodaszép Sophie-val, mert állandóan gyönyörű fotókat posztol a kislányról.

Forrás: facebook/Caramel

Mádai Vivien és Zénó

A szépséges műsorvezető szeptember 14-én adott életet gyermekének, Zénónak. Nem kellett sokat várnunk az első babafotóra sem, melyről elképesztő harmónia és szeretet sugárzik:

Forrás: facebook/Mádai Vivien

Később Vivien teljes valójában is megmutatta kisfiát. A képen látszik, szülei milyen szerető féltéssel veszik körbe a kis csöppséget: "Szerelmünk gyümölcse" - fűzte hozzá a műsorvezető.

Forrás: facebook/Mádai Vivien

Béres Alexandra és Flóra

2014. október 9-én 10 óra után néhány perccel született meg Béres Alexandra második kislánya. A kisbaba 3400 grammal jött a világra és a Flóra keresztnevet kapta. Úgy tudjuk, a szülés csodálatos nyugalomban zajlott és rövid ideig tartott.

Forrás: Barna Krisztian

A babáknak és a mamáknak jó egészséget kívánunk!

Sophia Loren: "Két gyerek elvesztése után úgy éreztem, megbuktam nőként” http://www.life.hu/csalad/20141031-sophia-loren-memoarjaban-ket-veteleserol-mesel.htmlA világ egyik legnagyobb szexszimbóluma, Sophia Loren nemrég írta meg memoárját. Ebben egyebek mellett két gyerek elvesztéséről és Richard Burtonről mesélt. Íme, néhány megdöbbentő részlet.CsaládOrigoMost akkor Kim Kardashian tényleg bevallotta, hogy terhes?!http://www.life.hu/csalad/20141031-kim-kardashian-masodik-gyermeket-varja-egy-ketes-megjegyzese-szerint.htmlKétes megjegyzést tett a celeblány, úgyhogy most mindenki lélegzetvisszafojtva várja a folytatást: jön az újabb baba?Család--Élet az anyaméhbenhttp://www.life.hu/csalad/20141017-megmutatjuk-hogyan-fejlodik-a-magzat-az-anyamehben-kilenc-honapon-keresztul.htmlAmikor egy nő bizonyossá válik abban, hogy várandós, attól a pillanattól kezdve a legtöbbünkben kíváncsiság lesz úrrá: nemcsak azt próbáljuk meg elképzelni, milyen lesz majd a gyerekünk, ha megszületik, hanem azt is tudni, sőt látni szeretnénk, mi zajlik pontosan az anyaméhben a terhesség kilenc hónapjában.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.