Szerencsére rengeteg magyar sztárcsemete látta meg a napvilágot épen és egészségesen 2014-ben. A Life.hu most összegyűjtötte azokat a kicsiket, akiket a szüleik nem rejtettek el a nyilvánosság elől. Nézd meg tündéri csecsemőgalériánkat, pufók csöppségekkel és mámorban úszó szülőkkel!

Berki Krisztián és Lia

Tornász olimpikonunk csodaszép kislánya január 22-én 20 óra 30 perckor jött világra 54 centivel és 2900 grammal. "Az életem mostantól örökre megváltozik, hiszen megszületett a kislányom, Lia" - vallotta akkor Krisztián.

Forrás: Felix Promotion

A sportoló persze azt is hozzátette, hogy Lia a leggyönyörűbb baba a földön. És aztóta is, ha teheti, megoszt egy fotót a szeme fényéről.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián tornász

Al Ghaoui Hesna és Neda

Az MTVA műsorvezetője júniusban közösségi oldalára posztolt egy tündéri fotót néhány hetes kislányáról, Nedáról. Akkor Hesna azt is elmesélte, mit jelent ez a különleges név. 

Forrás: Facebook/Al Ghaoui Hesna

"A Neda harmatot jelent, jól illik a férjem török eredetű vezetéknevéhez, ami magyarul feketét jelent" - magyarázta a köztévé műsorvezetője, aki a terhessége utolsó hónapjaiban is forgatott, de azt mondja, háborús övezetekből ezután már nem tudósít. Most, hogy anya lett már nem vállal ekkora kockázatot.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Weisz Viktor és Maja Viktória

Az egykori Voice-versenyző szintén júniusban a Facebook-oldalán tette közzé a nagy hírt, miszerint megérkezett a kislánya. "Nagyon nagy örömmel és boldogsággal tudatom veletek, hogy lányom, Weisz Maja Viktória 3110 grammal és 52 centivel tegnap 15.08 perckor megszületett" - posztolta a közösségi oldalára a TV2 tehetségkutatójának negyedik helyezettje.

Forrás: Facebook/Weisz Viktor

Ördög Nóra és Vencel

Hatalmas titkolózás övezte, majd a büszke apuka a honlapján megerősítette, hogy augusztus 3-án megszületett Nánási Vencel. Nánási Pál később az alábbi sorokat és fotót küldte a Life.hu-nak: "Vencel fiam már 6 hetes, és még nem került fel a családi sziluettportrénkra! De tegnap véget vetettem az áldatlan állapotnak. :-) "

Bakos Piroska és Marcell

Bakos Piroska híradós augusztusban osztotta meg a világgal, hogy megszületett a kisfia. "Tegnap még pocakos képeket raktam fel, de ma már más a helyzet. Íme a kisfiunk, Mentes Marcell. Nagy a boldogság!" - írta a büszke anyuka.

Forrás: Bakos Piroska/Facebook

Caramel és Sophie

Caramel tavaly novemberben beszélt először arról, hogy párjával, Szilvivel a gyermekvállaláson gondolkoznak. "Benőtt a fejem lágya, más dolgokra vágyom, mint húszévesen" - nyilatkozta akkor. Aztán idén februárban megjelent Szilviről és Caramelről az első olyan fotó, amelyen látszólag még ketten, valójában viszont már hárman álltak a kamera előtt. Augusztusban pedig meg is érkezett az életükbe a kicsi Sophie.

Forrás: facebook/Caramel

Az újdonsült apuka úgy látszik, azóta sem bír betelni a csodaszép Sophie-val, mert állandóan gyönyörű fotókat posztol a kislányról.

Forrás: facebook/Caramel

Mádai Vivien és Zénó

A szépséges műsorvezető szeptember 14-én adott életet gyermekének, Zénónak. Nem kellett sokat várnunk az első babafotóra sem, melyről elképesztő harmónia és szeretet sugárzik:

Forrás: facebook/Mádai Vivien

Később Vivien teljes valójában is megmutatta kisfiát. A képen látszik, szülei milyen szerető féltéssel veszik körbe a kis csöppséget: "Szerelmünk gyümölcse" - fűzte hozzá a műsorvezető.

Forrás: facebook/Mádai Vivien

Béres Alexandra és Flóra

2014. október 9-én 10 óra után néhány perccel született meg Béres Alexandra második kislánya. A kisbaba 3400 grammal jött a világra és a Flóra keresztnevet kapta. Úgy tudjuk, a szülés csodálatos nyugalomban zajlott és rövid ideig tartott.

Forrás: Barna Krisztian

A babáknak és a mamáknak jó egészséget kívánunk!