Szavazz te is! Döntsd el te, kié legyen a Richter Aranyanyu Díj 2014-ben!

Forrás: Sárosi Zoltán/www.aranyanyu.hu -
egészségügyi dolgozó szavazás orvos Aranyanyu 2014 pedagógus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döntsd el te, ki vigye haza 2014-ben a Richter Aranyanyu Díjat és a vele járó pénzjutalmat!  

November 3-án kezdetét vette a szavazás és egészen november 16-áig adhatod le a voksodat! A Richter Aranyanyu Díj weboldalán, a Facebookon illetve itt, a Life.hu oldalon is megismerkedhetsz a jelöltekkel - bemutató kisfilmjeiken keresztül - és egyetlen kattintással hozzásegítheted a kedvenceidet a győzelemhez!

A szavazás menete

A szavazat leadásához egy valós e-mail cím szükséges. A megadott címre rövid időn belül levél érkezik, melyben található linkre kattintva lehet érvényesíteni a szavazatot. Az ellenőrző linkre egyetlen kattintás után érvényesként fogadja el rendszerünk a szavazatot, az oldal tetején "Sikeres szavazás. Köszönjük." felirat olvasható.

Ismerd meg az ország legjobb pedagógusait, orvosait, egészségügyi szakdolgozóit, és egyetlen kattintással segítsd hozzá őket a Richter Aranyanyu Díjjal járó elismeréshez!

Mi is az az Aranyanyu?

2011-ben Rácz Zsuzsa írónő és a Richter Gedeon Nyrt. hozta létre az Aranyanyu kezdeményezést. A Richter Aranyanyu Díj legfontosabb missziója a nők önbecsülésének növelése, a hétköznapi hősök elismerése.
Forrás: Sárosi Zoltán/www.aranyanyu.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.