Döntsd el te, ki vigye haza 2014-ben a Richter Aranyanyu Díjat és a vele járó pénzjutalmat!

 

 

November 3-án kezdetét vette a szavazás és egészen november 16-áig adhatod le a voksodat! A Richter Aranyanyu Díj weboldalánFacebookon illetve itt, a Life.hu oldalon is megismerkedhetsz a jelöltekkel - bemutató kisfilmjeiken keresztül - és egyetlen kattintással hozzásegítheted a kedvenceidet a győzelemhez! 

A szavazás menete
A szavazat leadásához egy valós e-mail cím szükséges. A megadott címre rövid időn belül levél érkezik, melyben található linkre kattintva lehet érvényesíteni a szavazatot. Az ellenőrző linkre egyetlen kattintás után érvényesként fogadja el rendszerünk a szavazatot, az oldal tetején "Sikeres szavazás. Köszönjük." felirat olvasható.

Ismerd meg az ország legjobb pedagógusaitorvosait, egészségügyi szakdolgozóit, és egyetlen kattintással segítsd hozzá őket a Richter Aranyanyu Díjjal járó elismeréshez!

Mi is az az Aranyanyu?
2011-ben Rácz Zsuzsa írónő és a Richter Gedeon Nyrt. hozta létre az Aranyanyu kezdeményezést. A Richter Aranyanyu Díj legfontosabb missziója a nők önbecsülésének növelése, a hétköznapi hősök elismerése.
Forrás: Sárosi Zoltán/www.aranyanyu.hu