MTV Europe Music Awards Christina Aguilera díjátadás Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 9-én este Glasgow-ban rendezik az MTV Europe Music Awards díjátadót, ahol a házigazda Nicki MInaj lesz. Már csak miatta is forró lesz a hangulat, de a többi világsztárt sem kell majd félteni, már ami a szupermerész összeállításokat illeti. Ezekre a díjátadókra ugyanis mindenki igyekszik hozni a formáját - lássuk, hogyan sikerült ez az elmúlt 20 évben. 

Unalom és ízléstelenség az MTV Europe Music Awards díjátadón - itt megnézheted a világsztárok kreációit!

Anastacia - 2002

A világsztár hasa már akkor eszméletlenül lapos volt és kockás. A színes szemüvegtől azonban szívesen eltekintenénk...

Forrás: AFP/Christophe Simon

Christina Aguilera - 2003

Ma már szöszi, kicsit kerekebb, és szerencsére elfelejtette a rémes önbarnítókat. 11 éve azonban ő erre a stílusra szavazott - már amennyiben ezt stílusnak lehet nevezni....

Forrás: AFP/Jim Watson

De Christina nem csak egyszer sokkolt bennünket - mit szóltok ehhez a szetthez? (szintén 2003)

Forrás: AFP/Jim Watson

Beyonce - 2003

Hello Queen B! Az énekesnő is imádta a hófehéret és a rojtokat, kár, hogy akkor még nem tudta, ez a stílus annyira nem passzol hozzá...Bezzeg most!

Forrás: AFP/Jim Watson

Rihanna - 2006

Csak semmi botrányos szett, pucérkodás vagy cicivillantás - 8 éve Riri igazi szende kislány volt...

Forrás: AFP/Keld Navntoft

Sugarbabes - 2008

A lánycsapatnál a fekete harisnyát és az ormótlan bokacsizmákat emelnénk ki. Hűha!

Forrás: AFP/Leon Neal

Katy Perry - 2008

Vele kivételesen semmi problémánk. Vicces, nőies és csinos. Csak úgy ragyogott a világsztár!

Forrás: AFP/Leon Neal

Miley Cyrus - 2013

Az egykori tinisztár tavaly magasra tette a lécet, nehéz lesz überelni, már ami a villantást illeti.

Forrás: AFP/Robin Van Lonkhuijsen

Jennifer Lopez követeli a trónt - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20141107-heti-stilusmustra-szerepel-benne-marion-cotillard-jennifer-lopez.htmlJennifer Lopezről eddig a már-már közönségesen felsliccelt estélyik és az extrém csillogás jutott eszünkbe, az utóbbi időben azonban úgy fest, sokat finomodott a világsztár harsány stílusa. Olyannyira, hogy még a divatérzékeny Marion Cotillarddal is felveheti a versenyt. Következzen a Life.hu stílusmustrája. TrendAFPA hónap színe: a fuksziahttp://www.life.hu/trend/20141104-divat-es-trend-a-honap-szine-a-fukszia.htmlA fukszia kissé meghatározhatatlan szín, leginkább egy pinkes-lilás árnyalat ugrik be, amikor rá gondolunk. Természetesen számtalan variációja létezik, mi pedig imádjuk őket egytől egyig. Ezt a merész, szexi, feltűnő árnyalatot választottuk a hónap színének - dobd fel vele a szürke hétköznapokat!TrendThinkstockBarbi, Enikő és a többiek - magyar szépségek a Victoria's Secret kifutójánhttp://www.life.hu/trend/20141104-magyar-modellek-a-victorias-secret-fehernemuceg-kifutojan-mihalik-eniko-palvin-barbi.htmlHétfő este jelentette be Instagram-oldalán Mihalik Enikő, hogy idén ismét ott lesz az év egyik legnagyobb show-ján, a decemberi Victoria's Secret-bemutatón. Nem ez az első alkalom, hogy a békéscsabai szépség ott van a legnagyobb sztárok között, és nem is ő az egyetlen magyar, akinek ez sikerült. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.