Beyoncé Knowles ruha Beyoncé MTV Video Music Awards díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoné a vasárnap esti MTV Video Music Awardson négy elismerést, többek között az életműdíjat is besöpörte. Magánéleti zűrök ide vagy oda, az énekesnő kétségkívül a pop királynője, nem hiába becézik őt évek óta Queen B-ként. A név pedig kötelez, ezt Beyoncé többnyire a ruhaválasztásaival be is bizonyítja. Merthogy Jay Z neje imád királynőnek öltözni, ám ez nem mindig sikerül neki. 

Hogyan is öltözik egy királynő? Beyoncé szerint ennek egyik alapja a pánt nélküli sellőruha. Vagy legalábbis a sellőfazon, az énekesnő ugyanis évek óta előnyben részesíti ezt a stílust. Kétségkívül jól is áll neki, hiszen amit Beyoncénak érdemes kiemelni, az az eszméletlenül kerek popsija. A 2014-es Grammy-díj-átadón viselt hófehér csipkeruha abszolút királynőire sikeredett, ráadásul a sztár a pózolást is mesterfokon űzi.

Forrás: AFP

De ha már szóba került a sellőfazon, megmutatjuk, mi történik, ha Beyoncé valami nagyon mással kísérletezik. Semmi jó.

Forrás: AFP/Slaven Vlasic

A fehér mellett az énekesnő imádja a fekete estélyiket is. Az idei MET-gálán annyira elegáns volt és dívás, mint korábban soha. Persze ehhez kellett a hálós megoldás és a démoni rúzs is. Imádtuk!

Forrás: AFP

De Beyoncét nem lehet azzal meggyanúsítani, hogy csak különleges szettekben lenne gyönyörű. A 2005-ös Oscar-gálán egy teljesen egyszerű, pánt nélküli estélyiben is ő volt az est egyik legszebb asszonya.

Forrás: AFP

Ha az énekesnő hajlandó eltérni a fekete és fehér színektől, akkor örömmel visel sárga kreációkat. A 2008-as Grammy-gálán tündöklően szép volt a napsárga szettjében, a ruha hátulja pedig meseszép volt.

Forrás: AFP

Korábban 2004-ben azért megpróbálkozott a sárga egy egészen más árnyalatával, ám szerencsére idejében rájött, melyik az a szín, amivel kár vesződni.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Beyoncé egy időben gyakran kísérletezett a kékkel - talán azért, mert a mesében Csipkerózsika is kap ilyen színű estélyi ruhát. Nos, Beyoncénak ez a kék-dolog annyira nem klappolt sosem: hiába próbálta királynőire venni a figurát a sok tüllel, fodorral és babaszínnel, az eredmény nem lett meggyőző.

Forrás: AFP

Végül mutatunk egy olyan képet, ami bizonyítja, hogy az énekesnő nem csak a vörös szőnyegen öltözik szívesen királynőnek. A 2009-es fellépőruhája, amiben a MET-gálán énekelt, abszolút erről tanúskodik. Remekül áll neki ez a stílus!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Így lett tökéletes Beyoncé teste

Az énekesnőt mindig is imádták a férfiak a nőies formáiért, és a divatkritikusokat sem zavarta túlzottan Beyoncé méretes popsija és nem épp nádszálkarcsú combjai. A világsztár azonban nem elégedett meg azzal, hogy nőies az alakja: kőkemény edzésbe és speciális diétába kezdett 2013-ban, melynek eredményét idén januárban, a Grammy-gálán meg is mutatta. Queen B most jobb formában van, mint valaha - mutatjuk is, mit és hogyan csinál!

A legszebb lábak az Emmy-gálán: Julia Robertshttp://www.life.hu/trend/20140826-julia-robert-labai-gyonyoruek-voltak-a-2014-es-emmy-galan.htmlBár nem estélyi ruhában érkezett Julia Roberts a 2014-es Emmy-díjátadóra, mégis rá irányult a legtöbb figyelem. Hogy miért? Hát a tökéletes virgácsai miatt!TrendEmlékezetes ruhaköltemények a 2014-es Emmy-gálánhttp://www.life.hu/trend/20140826-emmy-gala-voros-szonyeg-a-legszebb-ruhak-a-dijatadon.htmlVége az uborkaszezonnak, beindultak a díjátadók. Míg a vasárnap esti MTV Movie Awards sztárjai igyekeztek minél több cicit és combot villantani, addig a hétfő esti Emmy-gálán az eleganciáé, a hófehéré és a pipacspirosé volt a főszerep. Reméltük is, hogy így lesz, és be is mutatjuk a gála legszebbjeit. TrendAFPA vörös szőnyeg legrémesebb dekoltázsahttp://www.life.hu/trend/20140825-demi-lovato-a-2014-mtv-video-music-awards-dijatadon-remes-ruhaban-volt.htmlMég csak hétfő van, de már szívesen megválasztanánk a hét legrémesebb dekoltázsa birtokosát. Demi Lovatót nagyon nehéz lesz überelni!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.