Drasztikus szülés utáni diétába kezdett Christina Aguilera

Forrás: Facebook/Christina Aguilera -
diéta Christina Aguilera császármetszés szülés fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christina Aguilera énekesnő 18 kilótól szeretne megszabadulni decemberig. Nem sokkal szülése után ezért most kemény fogyókúrába kezdett.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Christina Aguilera augusztusban adott életet kislányának, aki a különleges Summer Rain nevet kapta. Kevesebb mint két héttel a második szülése után az énekesnő eldöntötte, hogy vonzó anyukát csinál magából.

Forrás: Facebook/Christina Aguilera

A híresség úgy gondolja, nincs vesztegetnivaló ideje, 18 kiló felesleget tervez leadni mindössze 4 hónap alatt. Célja, hogy elérje a terhesség előtti testalkatát december 18-i születésnapjáig. Mivel császármetszéssel hozta világra kislányát, hat hetet kell várnia, hogy elkezdhesse a 90 perces napi edzésprogramját, de a protein és vegetáriánus alapú diétája már folyamatban van.

Christinának egy titkos motivációja is van, hogy újra formába hozza magát: ahogy terhesség közben is tette, jövőre is pózolni szeretne a híres nyuszis magazinnak. Sok sikert kívánunk neki!

Unod a biciklit? Menő eszközök városi közlekedéshezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140908-trendi-eszkozok-kozlekedeshez-longboard-roller.htmlSokat közlekedsz a városban, de eleged van már a dugókból és a kiszámíthatatlan tömegközlekedésből? Nem csodáljuk, mi is így vagyunk ezzel. Éppen ezért, ha még nem próbáltad, most itt az ideje, hogy felfedezz néhány alternatív közlekedési eszközt.Ez Zsír!--Jennifer Lopez feneke 45 évesen is elképesztően tökéleteshttp://www.life.hu/ez-zsir/20140906-jennifer-lopez-szexi-booty-klipjeben-mutatja-meg-kerek-feneket.htmlJennifer Lopez nemrég töltötte be a 45. életévét. Az énekesnő nemcsak nem foglalkozik a korával, hanem dögösebb, mint eddig bármikor.Ez Zsír!--Válása után szupervékony lett Melanie Griffithhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140905-melanie-griffith-antonio-banderasszal-valo-valasa-utan-sokat-fogyott-vekony-lett.htmlMelanie Griffith nyáron adta be a válókeresetet és vetett véget 18 éves kapcsolatának Antonio Banderasszal. A színésznő rengeteget fogyott az utóbbi hónapokban.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.