Brad Pitt, Pamela és a többiek - világsztárok, akik a vegán életmódot választották

Carrie Underwood sztárok Hollywood Pamela Anderson életmód vegán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vegánság a sztárok számára is vonzó: vannak, akik azért választják, mert ettől remélik a fogyást, a többségük azonban egészségügyi szempontból vagy az állatok iránti szeretetből dönt a hús és egyéb állati eredetű ételek mellőzése mellett. Lássuk, kik is lettek vegánok Hollywoodban.

A vegán életmód is lehet ám változatos!

Az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozáshoz elengedhetetlen, hogy megfelelő mennyiségű fehérje, zsír és szénhidrát kerüljön a szervezetbe. Ehhez kellenek a zöldségek és gyümölcsök, olajok és a növényi fehérjék is. Ha érdekel, hogyan teheted még változatosabbá a vegán étrendedet, próbáld ki Stőhr Gréta vegán szakácsnő receptjeit!

/1411/Vil_g20141110175236
Szalámis szendvics és készétel helyett: vegán finomságok gyerekeknekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20141015-vegan-gyerekeknek-vegan-etelek-az-iskolaba-szendvicsek-es-zoldsegek-amik-egeszsegesek.htmlA vegán gyerekek - akik nem esznek sem húst, sem tojást, sem pedig tejtermékeket - épp olyan egészségesek, mint társaik. Persze nem könnyű mellőzni a húst és az állati eredetű termékeket az étrendből, pláne ha arról van szó, hogy olyat csomagoljunk a kicsiknek, ami finom, tápanyagdús és egészséges is. Stőhr Gréta vegán szakácsnő remek tippeket ad - ezeket a gyerekek is imádni fogják!Ez Zsír!--Beyoncé pár napra vegán lett - mire jó ez a diéta?http://www.life.hu/ez-zsir/20140206-beyonce-vegan-lett-par-napra-stohr-greta-elmondja-errol-a-velemenyet.htmlEgyre többen tartanak „veguár" hónapot, amikor teljesen mellőzik az állati eredetű élelmiszerek fogyasztását a test méregtelenítése érdekében. A módszer népszerűsége azután kezdett növekedni, hogy Beyoncé és Jay-Z beszámolt a 22 napos vegánságáról, amelyet kifejezetten egészségügyi célból választott. Venus Williams és Leona Lewis is hisz az ideiglenes „detox-diétában".Ez Zsír!OrigoPofonegyszerűen készül a legfinomabb sütőtökhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141103-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-igy-keszul-a-tokeletes-sutotok.htmlA legegyszerűbb módja a sütőtök elkészítésének, ha megsütöd, de ne hidd, hogy már minden trükköt ismersz!Stőhr Gréta--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.