Tedd tökéletessé az ünnepi asztalt - legyen szó születésnapról, eljegyzésről, karácsonyról vagy akár újévi buliról! A látványos kiegészítőkön kívül néhány érdekes formára hajtogatott szalvétára is szükséged lehet, hogy a végeredmény lélegzetelállító legyen. 

1. A klasszikus: ez a megoldás jó választás lehet akkor, ha ünnepre készülünk - egy-egy ilyen szépen hajtogatott textilszalvétával a konzervatívabbakat és a divatkövetőket is leveheted a lábukról. A kész kompozícióba csempészhetsz virágot, fenyőágat, de akár ültetőkártyát is. 

Forrás: www.fold-a-napkin.com

2. A praktikus: praktikus megoldás az alábbi kompozíció, a legszebb evőeszközöket remekül tárolhatod benne. Ha kedveskedni szeretnél a vendégeidnek, a kanál, a villa és a kés mellé tűzhetsz valami apró ajándékot is, amit a vendégség után akár haza is vihetnek. 

Forrás: www.fold-a-napkin.com

3. Az elegáns: igazán impozáns darab ez a Vízililiom névre keresztelt szalvétakompozíció. Kis kézügyesség nem árt az elkészítéséhez, de a munkád gyümölcse a sok elismerő pillantás lesz a vendégeid részéről. Ha nagyobb textilből készíted, például egy aszatalterítőből, egy ilyen dekoráció akár az ünnepi asztal dísze is lehet. 

Forrás: www.fold-a-napkin.com