Megvan a titok: így készülnek a Victoria's Secret ikonikus angyalszárnyai

Forrás: AFP/Emmanuel Dunand -
fehérnemű divattervező készítés tervezés Victorias Secret művész Angyal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évről évre az egyik legnézettebb divateseménynek számít a legendás fehérneműmárka bemutatója, amelynek nevével a gyönyörű modelleken és a látványos showelemeken túl a lányok által viselt szárnyak is összefonódnak. 

A divatvilág egyik legnagyobb eseményei között tartják számon a Victoria's Secret bemutatót, ahol a szemet gyönyörködtető fehérneműkön és csodaszép viselőiken túl azok a bizonyos angyalszárnyak teszik még ikonikusabbá az eseményt.

Adriana Lima és tűzpiros kreációja 2013-ban Forrás: AFP/Emmanuel Dunand

Mint kiderült, nem olyan egyszerű ezen „színpadi kellékek" elkészítése, mint amilyennek tűnik. Minden szárnycsoda egy, a cég által felbérelt művésszel kezdődik, aki felvázolja a koncepciót – árulta el a Huffington Post újságírójának Marian Hose, becenevén Killer, a Victoria's Secret szárnyak tervezője.

Alessandra Ambriosio szintén 2013-ban Forrás: AFP/Emmanuel Dunand

A tervek csak ezután kerülnek Marian és csapata kezei közé, akik életre keltik a szárnyakat: a rajzokat vetítővásznon véglegesítik, amelyhez egy modell asszisztál nekik, hogy megtalálják a tökéletes méreteket. Csak ezután kezdenek csak bele a megvalósításba.

Dollármilliós szépségek gyönyörű kebleken

Minden évben csupán egyetlen modellt érhet a megtiszteltetés, aki magára öltheti a Victoria's Secret drágakövekkel kirakott Fantasy Bra névre hallgató melltartócsodáját. Idén először két szépség is viselni fogja - kattints ide és tudd meg, kik ők!
Palvin Barbi és cukorkaszettje 2012-ben Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Azért a szuperkarcsú modelleknek sincs könnyű dolguk a sokszor egy kisgyermek súlyát nyomó szárnyakkal. Az eddig készült legnehezebb darabot Lindsey Ellington hordta: a fehér tollas csoda közel 10 kilót nyomott.

Lindsey Ellington minden idők legnehezebb angyalszárnyaival Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Mint korábban kiderült, idén Mihalik Enikő ismét magára öltheti a Victoria's Secret szárnyakat. Nemrég sikerült elcsípnünk őt a Gombold újra! színfalai mögött - vele készült mini interjúnkat ide kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.