Az artista arra az elhatározásra jutott, hogy nem engedi megsemmisíteni, inkább örökbe adja azt a 11 lefagyasztott embriót, amit volt feleségével. Viviennel letétbe helyeztek a spermabankban. 

A bizarr hírt, amelyben többek között az áll, hogy külföldön hirdetik majd meg az embriókat, a Story magazinban olvashatjuk. A cikkből kiderül, Rippel Feri nem pénzért árulja az embriókat, sokkal inkább azt szeretné látni, hogy olyan emberekhez kerülnek, akik már régóta szeretnének babát, de nincs más megoldás. 

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

A bulvárhetilapban az artista örökítőanyagának minőségéről is képet kaphatunk. "Soha nem felejtem el, amikor annak idején a nővérek megvizsgálták a mintámat, és felkiáltottak a folyosón, jé, szuperspermám van" - emlékszik vissza Feri, aki ezt az egészséges életmódjának tulajdonítja. Mindemellett úgy véli, az embriók új tulajdonosai különleges babákat nevelhetnek majd fel, és azt állítja, Viviennel közös gyermekük, Herkules, a jó genetikának és a speciális nevelésnek köszönhetően csodagyerek. 

Második közös babára vágytak

Rippel Feri és Vivien 2013-ban jelentették be, kapcsolatuk végképp zátonyra futott és válnak. Azt mesélték akkoriban, hogy sokat küzdöttek a házasságukért, mint ahogyan a babáért is. Viviennél rákot diagnosztizáltak, és a betegség miatt eltávolították mindkét petefészkét. Ennek ellenére azonban, amikor a fiatal nő túl volt az életveszélyen, a nagynénje lefagyasztott petesejtjeit beültetve közös gyermekük születhetett. A pár boldogsága sokéig tökéletesnek tűnt, már a második babát tervezgették. Azóta mindketten új párt találtak maguknak, az artista egy szépségversenyen esett szerelembe, Vivien pedig egy régi ismerősével jött össze

Házasságuk csődjének okáról később Vivien mesélt, azt állította, férje, egy harmadikat is bevitt a hitvesi ágyba