Rippel Feri volt feleségének megkérték a kezét. Simó Vivien biztos benne, hogy ezúttal jól választott és soha többé nem akar olyan kapcsolatban élni, ahol - ahogy fogalmazott - nem gondolkodhat.

Ahogy a Life.hu is megírta, az artista és volt felesége házassága a szex, illetve annak hiánya miatt ment tönkre. Vivien bevallotta, Rippel Feri mellett elnyomó kapcsolatban élt. Az artistának a karrierje fontosabb volt mindennél és az ő véleménye vagy vágyai háttérbe szorultak. Mindig meghajolt volt férje előtt, aki még egy harmadikat is bevitt a hitvesi ágyba – írja a Story magazin.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

„Nekem akár egy harmadik is belefér" – nyilatkozta évekkel ezelőtt Vivien, akinek mára teljesen megváltozott a véleménye. „Soha többé nem engedek be harmadikat az ágyamba. Ma már tudom, egy egészséges nexusban két egyenrangú ember van, nincs szükség semmilyen extremitásra, hogy a férfi a nő mellett maradjon" – mondta Vivien, akinek új kedvese nemrég megkérte a kezét, az esküvő azonban még várat magára.

Biztos, hogy minden férfi vágya a hármas szex?
Valóban az lenne a megoldás az ellaposodó párkapcsolat ellen, ha bevonunk egy harmadik félt is a szexbe? A Life.hu korábban férfiakat kérdezett a témában. A válaszaikat itt olvashatod.

Azt mondják, hármas szexbe belemenni kétféle partnerrel érdemes: vagy olyannal, akihez semmilyen érzelmi kapcsolat nem fűz, vagy olyannal, akivel annyira szoros a kötelék, hogy még ez is belefér - vallja az a férfi, aki maga is kipróbálta, milyen hárman az ágyban. Részletes vallomását itt olvashatod.