Simó Vivien: "Többé nem engedek harmadikat az ágyamba"

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
artista báb Simó Vivien eljegyzés válás Rippel Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rippel Feri volt feleségének megkérték a kezét. Simó Vivien biztos benne, hogy ezúttal jól választott és soha többé nem akar olyan kapcsolatban élni, ahol - ahogy fogalmazott - nem gondolkodhat.

Ahogy a Life.hu is megírta , az artista és volt felesége házassága a szex, illetve annak hiánya miatt ment tönkre. Vivien bevallotta, Rippel Feri mellett elnyomó kapcsolatban élt. Az artistának a karrierje fontosabb volt mindennél és az ő véleménye vagy vágyai háttérbe szorultak. Mindig meghajolt volt férje előtt, aki még egy harmadikat is bevitt a hitvesi ágyba – írja a Story magazin.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

„Nekem akár egy harmadik is belefér" – nyilatkozta évekkel ezelőtt Vivien, akinek mára teljesen megváltozott a véleménye. „Soha többé nem engedek be harmadikat az ágyamba. Ma már tudom, egy egészséges nexusban két egyenrangú ember van, nincs szükség semmilyen extremitásra, hogy a férfi a nő mellett maradjon" – mondta Vivien, akinek új kedvese nemrég megkérte a kezét, az esküvő azonban még várat magára.

Biztos, hogy minden férfi vágya a hármas szex?

Valóban az lenne a megoldás az ellaposodó párkapcsolat ellen, ha bevonunk egy harmadik félt is a szexbe? A Life.hu korábban férfiakat kérdezett a témában. A válaszaikat itt olvashatod.

Azt mondják, hármas szexbe belemenni kétféle partnerrel érdemes: vagy olyannal, akihez semmilyen érzelmi kapcsolat nem fűz, vagy olyannal, akivel annyira szoros a kötelék, hogy még ez is belefér - vallja az a férfi, aki maga is kipróbálta, milyen hárman az ágyban. Részletes vallomását itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.