A helyes pofi és a tökéletes alak nem elég: az évről évre egyre nagyobbat szóló divatshow vezetői elárulják, mivel és hogyan kell meggyőzniük őket a show kifutójára jelentkező modelleknek.

A Victoria's Secret decemberi bemutatóját minden évben hatalmas hájp övezi. Nem véletlenül: a fehérneműkön túl a látványos divatshow és a szemrevaló modellek teszik még emlékezetesebbé a szexi eseményt.

Forrás: AFP/Emmanuel Dunand

Azt pedig minden valamirevaló modell tudja, mekkora megtiszteltetés bekerülni a VS angyalai közé. A verseny hatalmas, a szigorú zsűri pedig mindössze 30 másodpercet ad egy-egy modellnek, hogy lenyűgözze őket – akik egyébként hónapokon át készülnek a castingra.

Méregdrága gyémántcsodák a legszebbek keblein: a világ legdrágább melltartójának történetéről ide kattintva olvashatsz.

„Évről évre egyre nagyobb a verseny. A lányok mindannyian edzenek, sokan közülük bokszra és pilatesre járnak" – magyarázza a Victoria's Secret marketingigazgatója, Ed Razek, aki egyike a döntéshozóknak. „Arányos, szép bőrű, jó egyéniségű lányokat keresünk, ami nagyon különleges és ritka" – így szólt a show vezető producere, Monica Mitro arról, miket keresnek a modellekben.

Szigorú diéta és kőkemény edzések: a Life.hu ITT árulta el, hogyan lendülnek formába az angyalok.

Az esemény vezető stylistja, Sophia Neophitou szerint a lányoknak magával ragadóaknak és emlékezetesnek kell lenniük, a casting vezetője, John Pfeiffer szerint pedig inspirálóaknak. Nem könnyű, az biztos, az alábbi videót elnézve pedig még inkább úgy gondoljuk, nem lennénk a helyükben: a cikk írója személy szerint rosszul érezné magát, ha egy szál bikiniben és magas sarkúban kéne végiglejtenie az őt vizslató kritikus castingolók előtt.