Kristina Pimenova az egyik legfiatalabb szupermodell a világon. Mindössze 9 éves. Nem csoda, hogy megosztja a közönség véleményét, de azt mondják róla, hogy ő a világ leggyönyörűbb lánya.

Kristina Pimenova Moszkvában született. 3 éves kora óta olyan megbízóknak modellkedik, mint a Vogue, Roberto Cavalli és Armani. Anyukája, Glikeriya Shirokova menedzseli, aki szintén modellkedett korábban. Ő kezeli a közösségi oldalait is: Facebookon több mint 2 millió követője van, az Instagramján 300 ezer. 

Forrás: Facebook/Kristina Pimenova

Az oldalakra kirakott fotók azonban gyakran kapnak durva kommenteket. Valaki úgy hívja Kristinát, hogy 'bébi', egyesek buja kommenteket írnak a lábáról, vagy amikor megjelenik róla egy hivatalos fotó, ahol egy kis smink van rajta.

Mások aggodalmuknak adtak hangot, hogy „szexualizálva" van. Ők nem adnának a gyermekükre ennyire rövid szoknyát, és azt gondolják, hogy ilyen szülők miatt olyan problémásak a mai fiatal lányok. Kristinek pedig inkább játszania kellene még...

Forrás: Facebook/Kristina Pimenova

Édesanyja szerint Kristi még csak pár éve csinálja, de minden percét élvezi a modellkedésnek. Ez a lényeg. Az pedig biztos, hogy szépsége tagadhatatlan: hosszú mézszőke hajával, azúrkék szemével, angyali megjelenésével mindenkit levesz a lábáról.

Mit mond a szakértő?
A Life.hu korábban bemutatta a gyermekszépségversenyeket. Majsai László pszichopedagógus véleménye szerint "a felnőtt szerepek, amelyeket a gyerekek ilyenkor játszanak semmiképpen sem belőlük jövő, saját motiváció alapján végrehajtott cselekvések. Az, hogy azt mondják, szívesen csinálják, az a fokozott figyelemnek, törődésnek szól, annak, hogy a szüleik – a megszokottnál – többet vannak velük (ha nem hagyják a barátjukra, vagy egyedül?!), kedvesebben fordulnak hozzájuk. Ilyenkor a gyermekek úgy érzik, hogy fontosabbak , érdekesebbek, értékesebbek, és ezért sok mindenre hajlandók..." 
 
A teljes cikket ITTtudod elolvasni!