Hogyan legyek jó nő? Végre itt az advent - díszítsd fel az ajtódat természetesen szép koszorúval

adventi koszorú Takács Nóra Poppy Hogyan legyek jó nő? videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kezdődhet a visszaszámlálás karácsonyig! Ha velem tartotok a következő hetekben, klassz ünnepi ötleteket láthattok. Ma ajtódíszt készítettünk Poppyval.
Újítsd meg a bőröd gyümölcsös hámlasztóval!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141125-hogyan-legyek-jo-no-alma-es-almaecet-segitsegevel-keszitunk-borfrissito-hamlaszto-kremet.htmlAz alma szépít kívül-belül. Tudjuk ezt már régóta, ideje tehát rendszeresen alkalmazni. Ma egy csodás almás bőrhámlasztó receptjét mutatom meg. Hogyan legyek jó nőOrigoJónő blog: álomszép átmeneti kabátok a hűvös szél ellenhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141127-hogyan-legyek-jo-no-blog-huvos-szel-ellen-trendi-atmeneti-kabatokat-mutatunk.htmlMa ismét kabátokat hoztam nektek, méghozzá olyanokat, amelyek nagy része turiból került hozzám. Bizony, igen csinos darabokat lehet kifogni, csak ügyesnek és szemfülesnek kell lenni!Hogyan legyek jó nő--Expecto Patronum - legendás varázsszó a pólónhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141125-hogyan-legyek-jo-no-feliratos-polot-keszitunk-hazilag-harry-potter-szellemeben.htmlAjándékötletnek sem utolsó az a felső, amit ma készítünk, de persze magadat is meglepheted vele. Ezzel a technikával mindenféle feliratos pólót gyárthatsz otthon.Hogyan legyek jó nő--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.