Két gyerek mellett kevesebb ideje jut magára, így meglátogatott minket Judit, hogy egy picit felfrissüljön, megújuljon a kezeink között.

Mai alanyunk grafikusként dolgozik, két gyerek édesanyja és most kapaszkodjon meg mindenki: 40 éves! Amikor ezt Oscarral meghallottuk, jó ideig faggattuk, milyen arckrémet használ, vagy mit eszik, hogy ilyen fiatalos. Simán letagadhat 10 évet, bár élőben, természetes fényben akár 15 évet is megkockáztatunk. Hihetetlenül finom, bájos teremtés, és rendkívül figyelmes is egyben: különleges teákkal, mézekkel és ami a fő, kézműves csokoládékkal lepett meg minket a közelgő ünnepekre tekintettel. Lehet ilyenkor mást mondani, mint hogy imádjuk? :-) Gyorsan munkához is láttunk, hogy viszonozni tudjuk a sok kedvességet, amivel elhalmozott bennünket.

Először Niki készítette el Judit haját: "Vékonyszálú haja van, ezt kellett kicsit dúsabbá varázsolni egy rafinált frizurával. A hajszínén nem változtattam, és a hosszúságán sem, mivel éppen növeszti. A fazonját viszont megigazítottam, a frufruját rövidebbre vágtam, egy sokkal kezelhetőbb, nőiesebb frizurát készítettem szép arcához. "

/1412/Judit20141210111627

Azután Oscar vette használatba a sminkecseteit: "Arctisztítás után a csodakrémmel hidratáltam. Ezután folyékony alapozóval egységesítettem a bőre színét. A szemöldökét a hajszínéhez igazítottam. Gyönyörű, melegbarna szemét földszínekkel hangsúlyoztam. Szempilláit ívelő, fekete szempillaspirállal koronáztam meg. Orcáinak napcsókolta hatásához bronzosítót használtam. Érzékiségét fokoztam egy paprikapiros, szenvedélyes ajakrúzzsal."

/1412/Judit20141210111721

Ruha: Reserved, Öv, harisnya, sál, cipő: Camaieu

Oscart a Fashion Donor-lányok követték: "Az ünnepekre tekintettel és Judit csodás alakjához mérten mertünk bátrak lenni és tűzpiros ruhát adtunk rá, amely nemcsak dögösséget, de finomságot, nőiességet is sugallt. Judit teljesen magáénak érezte a darabot, ez látható a fotókon is. Gyönyörű nő!"

/1412/Gy_ny20141210112020

Az átalakítás minden percét élvezte Judit, és a fotózás is remekül ment. Katával gyorsan megtalálták az összhangot, és ez látszódik is minden képen: egy gyönyörű, modern, csinos, fiatal anyukát látunk, akire jó ránézni! Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk, bearanyozta a napunkat.