A népszerű műsorvezetőnek karrierje során többször meg kellett küzdenie azzal, hogy rosszat mondtak róla, ám most korántsem erről van szó! Szépészeti beavatkozás alá vetette magát.

Ki gondolná, hogy nem csak mi, nők utáljuk a szemünk alatt keletkező táskákat, karikákat? Így van ezzel Tilla is, a TV2 műsorvezetője, aki 3 hónaponként hyarulonsavval tölteti fel a szeme alatti bőrrészt, amitől kisimulnak a gyűrődések és fiatalosabb lesz a tekintete.

Forrás: TV2

"Szeretek kísérletezi új eljárásokkal, ezért néhány hónapja belevágtam egy speciális hyarulonsav-kezelésbe, amit az orvosom, dr. Papp Ildikó háromhavonta megismétel. A botoxszal ellentétben ezektől a néhány percig tartó apró tűszúrásoktól az arcomon lévő mély árkok feltöltődnek, és frissebb, fiatalosabb lesz a tekintetem" - magyarázta Tilla a Borsnak, akit a kezelő helyiségbe is beengedett.

Biztosak vagyunk benne, hogy ezek után sokkal több nő dönt úgy, hogy elég volt a táskákből, hiszen ezen a téren mi is legalább annyira szeretünk kisérletezgetni, mint a népszerű műsorvezető.