Molnár Péter testépítő fitneszvilágbajnok testedzés világbajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Péter lett a világ legjobb testépítője Mumbaiban, a WBPF fitnesz- és testépítő világbajnokságán. Két nappal korábban pedig a lányok teljesítettek kiválóan.

A 32 éves Molnár Péter először a 95-100 kilósok mezőnyében nyert aranyérmet, majd az összes kategória győztes testépítőjét felvonultató döntőben is befutó lett, így ő kapta meg a WBPF Mr. Universum-címét – tudósít az Origo.

Középen Molnár Péter Forrás: Juha Pál

Két napja a magyar lányok remekeltek a mumbai fitnesz- és testépítő világbajnokságon. Palecian Judit, Simkó Georgina és Lengyel Vivien aranyérmet nyert, Regős Lili és Mészáros Rafaella a második, Füzi Krisztina és Nagy Bettina pedig a harmadik lett a saját kategóriájában.

Tavasszal a WBPF magyar bajnokságán Bata Szilvia a KRIKO Kupán a 165 cm fölötti fitneszmodell kategóriában 1. helyezést ért el. Szilvi a Life.hu-val osztotta meg korábban, hogyan is tartja magát formában az esti nassolás mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.