Jónő Team: A végzet asszonyává változtattuk a tanítónőt

Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett A végzet asszonya Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nóra azért látogatott el hozzánk, hogy ha majd a nap végén belenéz a tükörbe, egy kicsit más: újabb, frissebb Nóra nézzen vissza rá. 

Nóra tanítónőként dolgozik, imádja a munkáját, mert állandó szeretet veszi körül, és ez meg is látszik rajta. Kedves, árad belőle a szeretet, jelenléte nyugtatóan hatott ránk. Érdekelte, hogy a profik mit tudnak kihozni belőle. Habár szereti az állandóságot, a biztos dolgokat, de szeret újakat is kipróbálni. Ezért keresett fel bennünket, mi pedig örömmel álltunk a feladat elé.

Az átalakítást Niki kezdte meg: "Meghagytam a sötét hajszínét, viszont a hosszán változtattam. Rövidebb, nőiesebb, modernebb frizurát kapott, amit könnyedén tud majd kezelni ő maga is a mindennapokban."

/1412/N_ra_2014121712215

Miközben haladt a frizurakészítés, Niki, Nóra és én jót beszélgettünk, majd Oscar vette át a főszerepet: "Ultrakönnyű alapozóval egységesítettem a bőre színét, amit finoman lepúdereztem. Szemöldökének színét a hajszínéhez élénkítettem. Szemét bézs, mályva és barna kombóval hangsúlyoztam, amit fekete krémtussal kontrasztosítottam a szempillatöveknél. Szempilláit fekete dúsító szempillaspirállal festettem ki. Orcáinak természetes ragyogásához barackos arcpírt használtam, amibe belemostam egy kis rózsaszínt is. Ajkát mályvás árnyalatú ajakrúzzsal emeltem ki."

/1412/N_ra_2014121712324

Overall: Mohito; cipő: Reserved; fülbevaló: Mango

A tökéletes frizura és smink után a Fashion Donor tehetséges divatguruin volt a sor. A lányok szuper szettet állítottak össze Nórának: "Egy fekete dögös overallt választottunk egy csipetnyi ezüst csavarral, amely tökéletesen passzolt Nóra alakjához és személyiségéhez. Nagyszerű viselet karácsonyra vagy a szilveszteri bulira!"

/1412/N_ra_20141217133434

Miután minden a helyén volt, kezdődhetett a fotózás, ami Kata profi instruálása és szuper beállításainak köszönhetően csodásan ment. Nóra is nagyon ügyes volt, csak úgy ragyogott: "Fantasztikusan éreztem magamat, annyira örülök, hogy ma veletek lehettem, sokat tanultam, sok apró praktikát lestem el. Ha lehetne, újra meg újra meglátogatnálak benneteket!"

Judit tűzpiros álomruhát kapott - amelyben királynőként tündökölthttp://www.life.hu/atalakitunk/20141209-atalakit-a-jono-team-a-40-eves-judit-10-evet-tagadhatna-le-a-tuzpiros-ruhaban.htmlKét gyerek mellett kevesebb ideje jut magára, így meglátogatott minket Judit, hogy egy picit felfrissüljön, megújuljon a kezeink között.ÁtalakítunkOrigoLevágtuk Anikó haját... és nem bánta meg!http://www.life.hu/atalakitunk/20141202-atalakit-a-jono-team-levagtuk-a-hajat-es-kiemeltuk-kortalan-szepseget-anikonak.htmlMegmutattuk, milyen az olló másik oldalán lenni! A fodrászként dolgozó Anikót gyerekei lepték meg egy átalakítással a 60. születésnapjára. Azt kérték tőlünk, vegyük rá, hogy változtasson végre a frizuráján, ami a védjegye. Mi pedig megtettük, ami tőlünk telt. ÁtalakítunkOrigoEgy gáláns férj meglepetéseként láttuk vendégül Szabináthttp://www.life.hu/atalakitunk/20141125-atalakit-a-jono-team-a-ferje-szervezte-meglepeteskent-a-kenyezteto-szepsegnapot-szabinanak.htmlTeljes titokban a férje vette fel a kapcsolatot a csapatunkkal, hogy egy kis meglepetést szerezzen feleségének, aki csak annyit tudott, Budapestre látogatnak kettesben kirándulni.Átalakítunk--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.