Nóra azért látogatott el hozzánk, hogy ha majd a nap végén belenéz a tükörbe, egy kicsit más: újabb, frissebb Nóra nézzen vissza rá. 

Nóra tanítónőként dolgozik, imádja a munkáját, mert állandó szeretet veszi körül, és ez meg is látszik rajta. Kedves, árad belőle a szeretet, jelenléte nyugtatóan hatott ránk. Érdekelte, hogy a profik mit tudnak kihozni belőle. Habár szereti az állandóságot, a biztos dolgokat, de szeret újakat is kipróbálni. Ezért keresett fel bennünket, mi pedig örömmel álltunk a feladat elé.

Az átalakítást Niki kezdte meg: "Meghagytam a sötét hajszínét, viszont a hosszán változtattam. Rövidebb, nőiesebb, modernebb frizurát kapott, amit könnyedén tud majd kezelni ő maga is a mindennapokban."

/1412/N_ra_2014121712215

Miközben haladt a frizurakészítés, Niki, Nóra és én jót beszélgettünk, majd Oscar vette át a főszerepet: "Ultrakönnyű alapozóval egységesítettem a bőre színét, amit finoman lepúdereztem. Szemöldökének színét a hajszínéhez élénkítettem. Szemét bézs, mályva és barna kombóval hangsúlyoztam, amit fekete krémtussal kontrasztosítottam a szempillatöveknél. Szempilláit fekete dúsító szempillaspirállal festettem ki. Orcáinak természetes ragyogásához barackos arcpírt használtam, amibe belemostam egy kis rózsaszínt is. Ajkát mályvás árnyalatú ajakrúzzsal emeltem ki."

/1412/N_ra_2014121712324

 Overall: Mohito; cipő: Reserved; fülbevaló: Mango

A tökéletes frizura és smink után a Fashion Donor tehetséges divatguruin volt a sor. A lányok szuper szettet állítottak össze Nórának: "Egy fekete dögös overallt választottunk egy csipetnyi ezüst csavarral, amely tökéletesen passzolt Nóra alakjához és személyiségéhez. Nagyszerű viselet karácsonyra vagy a szilveszteri bulira!"

/1412/N_ra_20141217133434

Miután minden a helyén volt, kezdődhetett a fotózás, ami Kata profi instruálása és szuper beállításainak köszönhetően csodásan ment. Nóra is nagyon ügyes volt, csak úgy ragyogott: "Fantasztikusan éreztem magamat, annyira örülök, hogy ma veletek lehettem, sokat tanultam, sok apró praktikát lestem el. Ha lehetne, újra meg újra meglátogatnálak benneteket!"