Sanszos, hogy az énekesnő is a Photoshop-áldozata lett – de mi természetesen elhisszük neki, hogy rendszeres edzéssel és egészséges étrenddel tartja karban alakját.

„Hihetetlen hasizmok – Mindössze egyetlen mozdulat!" – ezzel a szöveggel és Britney Spears elképesztően lapos hasával reklámozza titkát a Women's Health.

Forrás: Women's Health

Az énekesnő valóban elképesztően fest a magazin címlapján, ám több helyen is felröppent a feltételezés, miszerint valószínűleg nem csupán a haspréseknek vagy a felüléseknek köszönheti a sztár karcsú vonalait – sokkal inkább egy jól irányzott Photoshop-mozdulatnak.

Akár így van, akár nem, a kétgyerekes anyuka azért elárulta, hogyan tartja magát formában: „Intenzív 20 perces kardióval, általában futással kezdem az edzésem, aztán rátérek saját testsúllyal végezhető gyakorlatokra, mint a fekvőtámaszok, guggolások és felülések, majd nyújtok" – árulta el a sztár, aki mindemellett a helyes táplálkozást sem hanyagolja el: imádja a nyers ételeket, kedvence pedig a sushi.

Manapság már nem telik el nap Photoshop-botrány nélkül: Beyoncé például az ellenkezőjét hirdeti, mégis sokszor kapjuk rajta retusáláson, az állandóan súlyproblémákkal küzdő Mariah Carey pedig Terry Richardson kamerája előtt karcsúsodott jó néhány centit pár pillanat alatt. A képmanipulálók a férfiakat sem kímélik:Vilmos herceg is lett már a Photoshop áldozata, David Beckhamnek pedig a köldöke vándorolt kicsit arrébb nagyon szexi hasán.