Te jó ég, Vilmos herceg is a Photoshop áldozata lett!

retusálás címlap Katalin hercegnő haj kopaszodás Vilmos herceg György herceg Vanity Fair
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden napra jut egy híresség, akivel elbánik a képmanipuláló program. Ezúttal a brit herceg kapott egy kicsit több hajat a Vanity Fair címlapján – állítja a Racked.

Mariah Carey ominózus retusálása után most Vilmos hercegre került sor. Őfelsége egyre ritkuló haján egyébként is előszeretettel élcelődik a bulvársajtó, a Vanity Fair júliusi címlapja után pedig ismét kopaszodása került terítékre.

Forrás: AFP/Vanity Fair

A szóban forgó borítóképen, amelyen a kis György herceg és Katalin hercegnő is látható, az eredeti változathoz képest bizony jóval több hajszál fedi a brit trónörökös fejét – mutatott rá a Racked nevű amerikai oldal, amely rögtön „botrányként" emlegeti a magazin tettét. A Vanity Fair szóvivője tagadta a vádakat, elmondása szerint az árnyékolási és képvágási technikának köszönhetően tűnik többnek Vilmos haja. Ha ők mondják...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.