Advent alkalmából vetkőzik a nagyon szexi Alessandra Ambrosio

modell szexi Alessandra Ambrosio Victorias Secret videó adventi naptár magazin felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik leggyönyörűbb modellje a LOVE magazin online adventi naptárjában vált meg néhány fölöslegesnek ítélt ruhadarabjától.

Nem egy hírességet szabadított már meg ruháitól a LOVE magazin: online adventi naptárjának 12. napja például a kebelcsodáé, Pamela Andersoné volt, a 18. hely pedig a gyönyörű Victoria's Secret modellé, Alessandra Ambrosioé lett. A brazil szépség Donna Summer Love To Love You Baby ritmusára válik meg lassan, de biztosan trikójától, majd farmerjától, gondosan végigtapogatva mindenét. A szexi felvételt alább tekintheted meg:

Alessandra Ambrosio nyakig begombolkozva is tud meztelenkednihttp://www.life.hu/trend/20141211-alessandra-ambrisio-foldig-ero-kivagott-estelyiben-mutatta-meg-meztelen-labat-es-hatat.htmlA szexi modell estélyije simán elvitte a hátán a show-t a szerda esti ACRIA vacsorán.Trend--10 dolog, ami jobban érdekel, mint a Victoria's Secret showhttp://www.life.hu/news/20141204-dolgok-amelyek-fontosabbak-mint-a-victorias-secret-divatshow.htmlÚjabb év, újabb Victoria's Secret show. Egy újságíró kiakadt – mi csak közvetítjük a szavait.News--Alessandra Ambrosio egy nyakkendőt leszámítva valóban teljesen meztelenhttp://www.life.hu/trend/20141030-alessandra-ambrosio-a-lui-magazin-cimlapjan-teljesen-meztelen.htmlCsak egy nyakkendő, de más nem takarja el a fehérneműmodell bombatestét.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.