Jennifer Lopez dekoltázsa mentette meg a People magazin díjátadóját

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Karlie Kloss gála Kate Hudson Adam Levine People magazin Nicole Richie Maroon 5 Kate Upton Gwen Stefani díjátadó Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmi kirívó, semmi botrányos: Jennifer Lopez mindenki helyett kipakolta, amit ki lehetett, Kate Hudson kísérőjével villogott, Karlie Kloss és Kate Upton pedig mintha összebeszéltek volna. Lezajlott a People magazin 2014-es díjátadó gálája.

Viszonylag visszafogottra sikerült a People magazin idei díjátadó gálája, amelyre csütörtök este került sor a nagyon impozáns Beverly Hills-i Hilton Hotelben.

A dekoltázsharcot egyértelműen Jennifer Lopez nyerte: a 45 éves énekesnő, aki az úgynevezett Triple Threat kategória díját vihette haza, egy nude árnyalatú jumpsuitban lépett a vörös szőnyegre, amely hiába takart ott, ahol kell, mégsem sokat hagyott a képzeletre.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A dívával ellentétben sokkal visszafogottabban gálázott a két 22 éves modell: Karlie Kloss egy érdekes derékmegoldású ruhában vette át az év modellje díját, a formás idomairól elhíresült Kate Upton a valaha élt legszexisebb nő kategória nyertese lett.

Forrás: AFP

Gwen Stefani, akit az év stílusikonjának választották, szerves része volt a közel 2 órás műsornak is: Pharrel Williamsszel és a Maroon 5-val együtt énekelt.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A frissen szinglivé avanzsálódott Kate Hudson pár híján barátnőjét, Nicole Richie-t vitte magával kísérőként, hogy átvehesse az év sztár példaképéért járó díját.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A világ egyik legszexisebb pasijának kikiáltott Adam Levine nem bonyolította túl a dolgot, már ami a megjelenését illeti: a Maroon 5 frontembere pulóverben, farmerban, a tőle megszokott lazasággal gálázott gyönyörű felesége, Behati Prinsloo nélkül bandatagjával, James Valentine-nal.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Nem baj, Adam, Nick Cannon helyettük is kiöltözött: az est házigazdája, aki nemrég jelentette be különköltözését feleségétől, Mariah Careytől, talpig kékben pózolt a fotósoknak.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.