A vékony Cameron Diazé vagy a formás Kate Uptoné a tökéletes test?

alak tökéletes kutatás test Cameron Diaz Kate Upton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint minden másban, úgy a tökéletes testben sem ért egyet férfi és nő: egy kutatásból kiderült, melyik sztár alkatát tartják követendő példának.

Nem új keletű a dolog, miszerint nő és férfi csak kevés dologban ért egyet – köztük a tökéletesnek tartott testben is. A Men's Health és a Woman's Health által készített felmérés szerint legalábbis biztosan.

Forrás: AFP

Mert míg mi nők Cameron Diaz vékony, szálkás alakját akarjuk magunkénak, addig a férfiaknak sokkal jobban tetszenek Kate Upton szexi formái. Ami pedig az erősebbik nemet illeti, ők Hugh Jackman a Farkas című filmben látott erőtől duzzadó izmait tartják a követendő példának, ám a hölgyek ebben is ellentmondanak a pasiknak: sajnáljuk, srácok, de a kutatás alapján úgy tűnik, mi Ryan Gosling bicepszeivel is bőven megelégszünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.