Hatalmas változást okozhat Julia Roberts smink nélküli kampánya

Forrás: Givenchy/Facebook -
fashion week Julia Roberts Photoshop Givenchy smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmi Photoshop, semmi arcfesték, csak a színésznő teljes valójában, tetőtől talpig felöltözve. A divatvilág pedig máris új fordulatról beszél.

Julia Roberts lett a Givenchy legújabb arca. Ez még önmagában nem is jelent semmi különöset, ezért gyorsan hozzátennénk: a 47 éves színésznő smink nélkül, tetőtől talpig begombolkozva került a márka kampányába úgy, hogy még a képmanipuláló programok sem vették kezelésbe a képeket.

Forrás: Givenchy/Facebook

Furcsa lépés ez egy olyan divatháztól, amelyik például Kim Kardashiant öltözteti, mi azonban csak örülni tudunk a hirtelen jött fordulatnak.

Az Elite Daily máris kijelölte a 2015-ös divatkampányok új útját, amelynek első állomása Julia Roberts a Givenchyben: a női szépség a maga hibáival, teljes valójában, pont úgy, ahogyan szembe jön velünk az utcán. Ti mit gondoltok róla?

Mit gondolsz a Givenchy legújabb kampányáról?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.