Átalakít a Jónő Team: csodás fogyása után önbizalmat ébresztettünk Tíciában

fogyás Takács Nóra Átalakít a Jónő Team Larion Oscar önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új év, új csapat. Nemcsak a hozzánk érkezők, hanem mi is megújultunk kissé: új fodrásszal, fotóssal és stylisttal bővültünk, majd izgatottan vártuk az újév első átalakítását. Tíciával nyitottuk 2015-öt.

Tícia bájos, 17 éves lány, aki már az első pillanatban elvarázsolta az egész csapatot. Kedves, kissé bátortalan stílusa mindenkiben felébresztette a védelmező ösztönt, kicsit olyan volt, mintha személyesen Bambi érkezett volna közénk. Elolvadtunk tőle, ezért is ért hidegzuhanyként minket, amikor ez a gyönyörű, fiatal lány bevallotta, hogy nem látja magát szépnek. Nincs elég önbizalma. Azt mondta, nagyon sokat fogyott az elmúlt években, köszönhetően a sportnak és az egészséges táplálkozásnak, ami nagyszerű hír, de még így sem teljesen elégedett a külsejével.

„Először a nagymamám utalt anyuéknak arra, hogy le kéne fogynom - ekkor kezdtem bele az életmódváltásba. 15 kilótól szabadultam meg egy év alatt, de még mindig nem tetszem magamnak. Látom, hogy sokat változtam, de még nem tökéletes. Remélem, segítetek nekem abban, hogy végre igazán szép legyek.” Munkához láttunk: Oscar nagyszerű sminktippekkel látta el Tíciát, Nikiék elkészítették a frizuráját, Dóri elmagyarázta, hogy mi áll neki igazán jól.

/1501/T_cia201516152831

Niki és Tibi nekilátott a frizura elkészítésének: "Tícia természetes árnyalatú, festett barna haját nem változtattuk meg, hiszen ez a szín csodásan áll neki. Haját megmostuk, ápoltuk, majd nőies, lágyan hullámosra sütöttük, ami még jobban kiemelte arca szépségét."

Ezután Oscar következett egy csodás sminkkel: "Arctisztítás és hidratálás után uniformizáltam a bőre színét egy könnyű, folyékony alapozóval, amit finoman lepúdereztem. Szemöldökét megformáztam és élénkítettem, hogy még kifejezőbb legyen a tekintete. Szemét földszínekkel festettem, majd egy kis fekete kontrasztosítással a szempillatőnél még inkább sikerült fokozni huncutságát. Szempilláit egy fekete, dúsító szempillaspirállal festettem ki. Orcáinak természetes ragyogásához barackos arcpírt használtam. Ajkának frissességét fokozta a lazacos árnyalatú ajakrúzs."

/1501/T_cia201516152936

Zakó, nyaklánc: H&M; pulcsi: Bershka; szoknya: New Yorker; cipő: Primadonna; öv: Reserved

Dóri készítette össze a szuper szettet: "Tícia sokat fogyott az utóbbi időben, így magától értetődő volt, hogy nem rejtettem el formás testét nadrágba, hanem megmutattam a világnak, mit ért el kemény edzéssel és helyes táplálkozással ez a kedves lány. Bőr- és hajszínéhez első pillanattól kezdve állatmintát társítottam képzeletben, egy vagány bőrdzsekivel és egy szexi tűsarkúval kiegészítve. A legfontosabb feladat az volt számomra, hogy igazi nőként lássa ő is viszont magát a tükörben és teljesen megszűnjön az önbizalomhiánya. A képeket elnézve ez sikerült is!"

Mindenki elkészült, Tícia pedig izgatottan nézett bele a tükörbe és az arcán szétterülő mosolyból ítélve nagyon is tetszett, amit látott. Különösen a szoknyáért volt oda, azt mondta, többet fog szoknyát hordani, mert magáénak érzi. Majd Gáboron volt a sor, aki csodás képeket készített Tíciáról - nem volt nehéz dolga, mert akárhová nézett, akármit csinált, akármilyen pózba tekeredett, mindenhogyan gyönyörű volt. Egy igazi hercegnő!

/1501/_letm201516153015

„Mindenki kedveseket mondott ma nekem, nagyon aranyosak voltatok velem. Köszönöm szépen, hogy eljöhettem, sokat segített ez a nap. Elnézegettem a képeket és imádom őket, végre elégedett vagyok önmagammal! Köszönöm.”

Szerkesztőségünk is megújul - ismerjétek meg Tinit!http://www.life.hu/atalakitunk/20141230-atalakit-a-jono-team-atalakitottuk-a-life-szerkesztojet-tinit.htmlMindenkinek jó megújulni! Így volt ezzel a Life.hu szerkesztősége is, amikor kitaláltuk, hogy mostantól rendszeresen meglátogatja a Jónő Teamet egy-egy újságíró kollégánk, hogy egy kicsit felfrissüljön a kezeik között és közben bemutatkozzon az olvasóknak.Átalakítunk--Judit tűzpiros álomruhát kapott - amelyben királynőként tündökölthttp://www.life.hu/atalakitunk/20141209-atalakit-a-jono-team-a-40-eves-judit-10-evet-tagadhatna-le-a-tuzpiros-ruhaban.htmlKét gyerek mellett kevesebb ideje jut magára, így meglátogatott minket Judit, hogy egy picit felfrissüljön, megújuljon a kezeink között.ÁtalakítunkOrigoA végzet asszonyává változtattuk a tanítónőthttp://www.life.hu/atalakitunk/20141216-atalakit-a-jono-team-fekete-overallban-a-vegzet-asszonyava-valtozott-a-tanitono.htmlNóra azért látogatott el hozzánk, hogy ha majd a nap végén belenéz a tükörbe, egy kicsit más: újabb, frissebb Nóra nézzen vissza rá. ÁtalakítunkOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.