Nagyot nőttek a krokodilvadász Steve Irwin gyerekei!

Forrás: Instagram/bindisueirwin -
halál növekedés krokodil vadállat támadás Steve Irwin rája Instagram gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy telik az idő! Nagyot nőtt a néhai krokodilvadász fia, Bob és lánya, Bindi.

Hatalmasra nőttek Steve Irwin gyerekei. A 2006-ban elhunyt krokodilvadász legidősebb gyermeke, Bindi Instagram-oldalán fotózkodott 11 éves öccsével, Bobbal.

Forrás: Instagram/bindisueirwin

Steve Irwint 9 évvel ezelőtt támadta meg egy tüskés rája, halálát a bal mellkasán okozott sérülés okozta. Az ausztrál természettudós életművét gyermekei viszik tovább: Bindi 2007-ben indította el vadállatokról szóló saját tévés műsorát.

Felnőttek a Jóbarátok egykori cuki gyerekei - így néznek ki mahttp://www.life.hu/kult/20141218-a-jobaratok-egykori-cuki-gyerekei-igy-neznek-ki-ma.htmlA Jóbarátok című népszerű sorozatban két fontos gyerekkarakter is megjelent: Ross kisfia, Ben, illetve Ross és Rachel közös gyermeke, Emma. Vajon hogy festenek ma az egykori gyerekek? Íme!KultOrigoÉrett felnőttek lettek az Amerikai pite szereplőihttp://www.life.hu/kult/20141211-az-amerikai-pite-cimu-film-tini-szereploi-felnottek-most-megmutatjuk-oket.htmlA 15 évvel ezelőtt vetített Amerikai pite kétség kívül évekig a fiatalok kultfilmjének számított. A szereplők számtalan vidám percet szereztek nekünk, most megmutatjuk, mennyit változtak az elmúlt évek alatt. Kult--Gyerekmesék eredetije: felnőtteknek szóló, vértől csöpögő horrortörténetekhttp://www.life.hu/csalad/20141101-az-andersen-es-grimm-mesek-eredetije-sokkal-horrorisztikusabb-mint-amiket-manapsag-ismerunk.htmlAz eredeti Grimm- és a klasszikus mesék legtöbbje igen brutális, melyek sokszor illenek inkább a horror, mint az esti mese kategóriába. Íme, kedvenc meséid eredeti története.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.