A legtöbb híres nő általában nem szívesen szakítja meg a karrierjét, még egy terhesség miatt sem. Egy feltűnő has igazán sok fejfájást okozhat a celebnőknek, ha filmszerepet kapnak, turnéra indulnak, vagy meg kell jelenniük valahol. Ettől függetlenül jó látni, mikor az elfoglalt hírességek időt szakítanak arra, hogy boldog családot alapítsanak. Íme, néhány színész, tévésztár és zenész, akinek idén születik meg a gyereke.

Keira Knightley

A zenész James Righton és Keira Knightley, Hollywood egyik legtehetségesebb színésznője 2015-re várják közös babájukat. Keiráról nem csak terhessége miatt hallhatunk mostanában, a díjátadó szezon alatt is várhatóan gyakran mondják majd ki a nevét a The Imitation Game című film kapcsán.

Forrás: Northfoto

Jessica Biel

Hollywood egyik álompárjáról, Jessica Bielről és Justin Timberlake-ről 2014 végén indultak el a pletykák, amelyek szerint gyerekük lesz. Jessica sosem nyilatkozott arról, hogy terhes vagy nem, de január elején a hasa már egyértelművé tette a kérdésre a választ. 

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Katalin hercegnő

Cambridge hercegnője, Katalin ismét várandós, büszke férje, Vilmos herceg nem is lehetne boldogabb. 2014 szeptemberében jelentették be a második baba érkezését, New York-i látogatásán csak úgy sugárzott a hercegnő. Mindannyian emlékszünk, mennyire imádták a nők mindenhol a világon Katalint kismama-öltözködési stílusáért, nincs ez másként második terhessége alatt sem.

Forrás: AFP/Neilson Barnard

Paulina Gretzky

A híres hokijátékos, Wayne Gretzky lánya, a 25 éves modell, Paulina Gretzky szeptemberben jelentette be, első gyermekét várja vőlegényétől, a profi golfozó Dustin Johnsontól. Mivel az apuka és a nagypapa is profi sportoló, valószínű, a trónörökös is a labdajátékok megszállottja lesz.

Forrás: AFP

Ali Larter

A hollywoodi színésznő, Ali Larter családjába is új jövevény érkezik. A színésznőt a Hősök című sorozatban ismertük meg, már van egy fia férjétől, Mayes MacArthurtól. Még nem osztotta meg a világgal, kisfiúval vagy kislánnyal bővül a család, de az Instagramon már megmutatott néhány ultrahangképet.

Forrás: Aafp, Instagram/therealalil

Milla Jovovich

A 38 éves modell és színésznő Hollywood meghatározó arcai közé tartozik. Mila és férje, Paul W. S. Anderson 7 éves Ever nevű lánya mellé hamarosan megérkezik a kistestvér.

Forrás: AFP

Cobie Smulders

Az egyik legszexibb kanadai színésznőnek, akit az Így jártam anyátokkal című sorozat Robinjaként ismerhettünk meg, férjével, Taran Killam komikussal már van egy 5 éves lányuk. Biztos, hogy a kistestvért is annyira szeretik majd, mint lányukat.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Shakira

Régóta alkot egy párt a 37 éves kolumbiai énekesnő, Shakira és Gerard Piqué. A focista 10 évvel fiatalabb, mint párja, és van már egy Milan nevű kisfiuk. Az augusztusi Cosmopolitan magazinban jelentette be az énekesnő, hogy 2015 elején ismét kisfiuk születik.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Jennifer Love Hewitt

A Szellemekkel suttogó című sorozatban játszó Jennifernek egy évvel ezelőtt született meg az első gyereke. Férjével, Brian Hallisayjel második babájukat várják.

Forrás: AFP

Isla Fisher

Fura párnak tűnhet első látásra az ausztrál színésznő, Isla Fischer és a brit Sacha Baron Cohen, de már évek óta együtt vannak, nagy boldogságban. 2010-ben házasodtak össze, két gyerekük van, a 7 éves Olivia és a 4 éves Eula. Isla már túl van az első három hónapon, nemsokára érkezik a legújabb családtag.

Forrás: AFP/Joe Klamar

Marissa Miller

Szerencsés férfi Griffin Guess amerikai zenei producer, hogy ő lehet a gyönyörű Victoria’s Secret modell, Marisa Miller férje. 2006-ban házasodtak össze, és 2012-ben született az első gyerekük. A modell 2014 novemberében jelentette be, hogy második babáját várja, így hamarosan még egy gyönyörű taggal egészül ki a család.

Forrás: AFP/Joe Scarnici

Jessica Pare

A Mad Men című sorozat sztárja, a 33 éves kanadai Jessica Pare nemrég hozta rajongói tudomására, hogy hamarosan anyuka lesz. Párjával, John Kastnerrel nem sok információt osztanak meg a magánéletükről.

Forrás: AFP/Michael Loccisano

Vanessa Carlton

Bár az A Thousand Miles című slágere óta nem sűrűn hallottunk az énekesnőről, tavaly júniusban Facebookon jelentette be, hogy féjével, Deer Tickkel 2015 elejére várják a babájukat.

Forrás: AFP/Jemal Countess

Ashlee Simpson

Mostanában rengeteget beszél a világ Evan Rossról és Ashley Simpsonról. Jessica Simpson 30 éves húga és 26 éves színész férje, akit az Éhezők viadalában láthattunk, és mellesleg Diana Ross fia, tavaly év végén jelentették be, hogy hamarosan gyerekük lesz. Ashlee-nek már van egy 6 éves fia előző házasságából, a Fall Out Boy énekesétől, Pete Wentztől. 

Forrás: AFP/Robyn Beck