Sarka Kata, a hableány: újabb bikinis szelfit készített az álomnyaralásról

Sarka Kata Hableány szelfi bikini nyaralás bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb csodaszép, bikinis fotóval dokumentálta nyaralását Sarka Kata. Továbbra is csak irigykedni tudunk...

Néhány napja Hajdú Péter posztolt egy bikinis fotót feleségéről, majd Sarka Kata is megmutatta tökéletes alakját, amire még a nyaralás alatt is szigorúan ügyel. Most pedig itt a legfrissebb nyaralós szelfi (vagy inkább mellfie?) Katáról és bombaalakjáról:

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Homokos tengerpart, türkizkék víz, sárga virág a hajban és egy közeli kép a dekoltázsáról – így lehetne összefoglalni a szemrevaló felvételt.

Mi lesz Liluval a ValóVilág után?http://www.life.hu/bulvar/20150119-lilu-a-valovilag-utan-nem-tudni-milyen-munkat-kap-az-rtl-klubtol.htmlNem csak magánélete, de karrierje is válságba került Lilunak? Egyelőre nem tudni, milyen feladatot kap az RTL Klubtól a ValóVilág után...TV + BulvárOrigoVelük indul a nap: Fenekestül felfordult Teszári Nóra életehttp://www.life.hu/bulvar/20150119-teszari-nora-elete-megvaltozott-amiota-az-rtl-klub-8-08-musorat-vezeti.htmlTeszári Nórának, a RTL Klubon látható 8:08 Minden reggel női műsorvezetőjének alaposan átrendezte a reggeleit a műsor indulása, amihez az egész családjának hozzá kellett szoknia.TV + Bulvár--Nem folytatja Bereczki Zoltán és Pokorny Lia a Játékkészítőthttp://www.life.hu/bulvar/20150119-bereczki-zoltan-szinesz-es-pokorny-lia-szineszno-nem-vennenek-reszt-a-jatekkeszito-cimu-darab.htmlSztárszereplők távoznak a múlt év színházi szenzációjának beharangozott darabból, a Játékkészítőből. Bereczki Zoltán és Pokorny Lia sem vállalná a folytatást.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.