A héten ismét láthattunk nagy telitalálatokat és előnytelen szetteket. Megmutatjuk a kedvenceinket, és akiknek ezúttal nem sikerült - következzen a Life.hu heti stílusmustrája.

Behálózva

A hálóberakásos fekete ruhát ketten is ügyesen viselték a vörös szőnyegen. Olivia Munn kreációja tökéletes, kiemeli az alakját, és egy egész kicsit szexi is. Sarah Paulson inkább a visszafogott stílust képviselte, de elegáns lett az összhatás. Talán a szoknyarész az egyetlen gyenge pontja a szettnek: mi inkább testhezálló fazont választottunk volna a deréknál bővülő helyett.

A hét combvillantásai

Gwyneth Paltrow és Lily Costner is a földig érő, magasan sliccelt, lábvillantós ruha mellett döntött. Mindkét szőkeség szuper színt választott: Gwyneth elég direktnek tűnő oldalmellet villantott, Lily inkább a diszkrétebb mell alatti kivágással próbálkozott. A színésznők kiegészítők nélkül, egyszerű, egyenes hajjal vonultak a vörös szőnyegen, amellyel általában nem lehet mellélőni.

Előnytelen választás

Mikor megy már ki végre a divatból a pánt nélküli ruha? A nagymellűeknek előnytelen, a kismellűeken nem mutat jól, tehát a nők igen kevés százalékának javasolt a csőtop és a pánt nélküli ruha. Sheridan Smith és Maddie Hill mégis próbálkoztak vele. Mindkettőjük ruhájának a szoknyarésze és a színe is remek választás, de a felsőrészeket sürgősen kicserélnénk, illetve, ha már muszáj a pánt nélküli, legalább semmiképp sem feltűzött hajjal.

Pluszkilók a ruha miatt

Mi ez a ruhaköltemény, kedves Octavia Spencer? Főleg azzal a papucsszerű szandállal. A színésznő gömbölyű formáját pont a rossz irányba befolyásolja a bársonyos-hálós szett, legközelebb érdemes figyelni az anyagválasztásra! Hasonló hibát követett el Kris Jenner, de ő nem az anyaggal, hanem a színnel hibázott: a hófehér ugyanis erősíti az alakot. A hófehér testhezálló ruha pedig pláne.

Kislányosan

Nagy kedvencünk, Chloe Grace Moretz ezúttal is tudta, mi áll jól neki. A csipkés, kislányos fazonú aranyszínű ruhát mintha neki találták volna ki. Jessica Chastain ugyanilyen fazonú darabban jelent meg egy filmvetítésen, de ő a klasszikus kis fekete változatban, amiről pedig tudjuk, mindig, minden helyzetben megállja a helyét.

A hét kérdése

Mit látunk Jennifer Lopez lábán, csak nem egy bokaláncot? Az ultradögös díva szokatlan dolgokat tett: nemcsak, hogy ugyanazt a ruhát viselte, mint Maggie Grace néhány héttel ezelőtt, de még egy bokalánccal is megkoronázta. Lehet, hogy ő már tud valamit, amit mi nem, és a '90-es évek divatja közeleg ismét?

Forrás: AFP