Julianne Moore szuperdögös csipkében - Heti stílusmustra

fashion week People's Choice Awards stílusmustra Ariel Winter heti kaley Cuoco Jemima Kirke Julianne Moore Lena Dunham vörös szőnyeg Meryl Streep Kristen Bell premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mögöttünk a People's Choice Awards és számos filmpremier, előttünk a Golden Globe. A sztárok nem pihennek divatozás ügyben - lássuk, miket viseltek az elmúlt héten! Íme a Life.hu heti stílusmustrája. 

Mellényúlások dögivel

Kezdődik a Girls című sorozat új évada. Bár a csajok New York utcáit róják, sajnos nem láthatunk olyan szetteket, mint Carrie-éktől. Lena Dunhamtől már megszoktuk a furcsa stílust, amitől most sem szabadult meg. Alakját nem túl kedvezően hangsúlyozta a Creatures of the Wind Spring ruha, a helyében más ruhahosszt válaszottunk volna. A sorozat másik sztárjára, Jemima Kirke-re nem jellemző a mellényúlás, de most nem kapna csillagos ötöst a ruhájára. A fényes anyag miatt olyan, mintha lenne rajta néhány kiló felesleg.

Csábíts csipkében!

Káprázatosan szép volt Julianne Moore a csipkés Dolce&Gabbana ruhájában, a National Board of Review gálán. Az elegáns fekete csipkét remekül feldobta a piros, mintás szoknyarész. Szintén csipkét választott a gálára Carla Gugino. A fekete-fehér kombináció kihangsúlyozta szép bőrét és sötét haját, és jól tette, hogy szabadon hagyta a vállait.

Hideg ellen szexi kabát

Meryl Streep elegáns nadrágban és kabátban érkezett a Vadregény vetítésére. A színésznő fekete szettjét egy dögös, bronz kabáttal dobta fel, ami remekül mutatott a vörös szőnyegen. Kihívója kabátviselésben Summer Strallen volt, aki egy stílusos ballonkabátot választott szintén nadrágos szettjéhez.

Smink, ami bárhol viselhető

Az agymenők bombanője, Kaley Couco sugárzott a The Wedding Ringer című film premierjén. Kevesen tudják olyan dögösen hordani a rövid hajat, mint ő. Az eseményre szemhangsúlyos sminkben érkezett, tökéletes szemöldökkel, ami bárhol megállná a helyét. Szokatlanul visszafogott makeup-ot válaszott azonban premierjére Rita Ora. A megszokott vörös rúzsa helyett nude ajkakkal és hatalmas szempillákkal hódított.

Megy ez ennél jobban is!

A People's Choice gála legjobb ruháit már bemutattuk, most két nem annyira jól eltalált szettet emelnénk ki közülük. Tud ennél sokkal jobbat is Kristen Bell, mint a pink Monique Lhuillier Resort ruha. A szín nagyon csinos a színésznő szőke fürtjeihez, de a ruha felső része szélesíti, nem is kicsit. A Modern család okoskája, Ariel Winter sem a legcsinosabb darabot választotta. Elrejtette szuper alakját a szmokingruha alatt, illetve a szandál is hagy maga után némi kívánnivalót.

Hódít a brokátszoknya

Az Elrabolva 3 című film premierjén Maggie Grace Christian Siriano szettben tündökölt. Egészen tavaszias volt a zöld színű brokátszoknya, zöld fülbevalóval megspékelve. Szőkéknek kötelező legalább egy zöld kiegészítő! Priyanka Chopra is ugyanezt a szoknyafazont válaszotta, élénk pink színben, csónaknyakú felsővel a Lion’s Gold Awardson. Egyszerűen gyönyörű!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.