Hogy lehet az, hogy Jennifer Lawrence képtelen hibázni? A világsztár a héten ismét megmutatta, hogy bárkit leiskoláz, ha divatról van szó. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Cobie Smulders duplázott

Az Így jártam anyátokkal bombanője, Cobie Smulders a héten két premieren is járt, mindkettőn kis szoknyával kombinált pólóban. Szerencsés a színésznő, ugyanis a színek és az egyszerű fekete-fehér szettek is remekül állnak rajta. 

 A méretválasztás fontos

Janelle Monae és Beyoncé húga, Solange Knowles is nagy divatbakit követett el. Janelle nem jegyezte meg az aranyszabályt, miszerint a leggings sosem nadrág, illetve ha mindenképp nadrágként szeretné viselni, legalább helyesen válasszon méretet. Ez a mostani ugyanis összepréselte a combjait. Solange színválasztása szuper, de sajnos ő sem találta el a megfelelő méretet, és bemutatta, milyen, amikor az oversize már túl oversize. 

Átsejlő lábak

Ha elénk tennék Laura Carmichael Vionnet és Emma Stone Dior ruháját, hogy válasszunk, melyiket kérjük, valószínűleg a mindkettőt most azonnal lenne a válasz. Nagyon csinosan viselték a hosszú lábaiknál átlátszó estélyit. Az ilyen stílusú darabok a tavaszi időszak kedvencének ígérkeznek. 

Színes ruhák barna bőrön

Danielle Brooks tengerészkék Christian Siriano ruháját mintha csak neki tervezték volna. Jól leplezte súlyfeleslegét az estélyi szabásával, barna bőrén szuperül mutatott a kék. Lupita Nyong'o ruhái nagy kedvenceink, a színésznő természetesen most sem bízta a véletlenre, a SAG díjátadó egyik legkülönlegesebb szettjének viselője volt. 

A hét legszebb ruhái

Wow, Jennifer Lawrence Prada estélyije nemcsak gyönyörű, de ez a ruha illik legjobban a színésznőhöz azok közül, amit az elmúlt néhány hónapban viselt a vörös szőnyegen. Paula Patton sem panaszkodhat, sugárzik a fehér Aiisha Ramadan ruhakölteményben.