Matróz stílus és sok-sok rózsaszín - esküvői dekortrendek 2015-re

esküvő esküvő 2015 dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rózsaszín, a pasztellszínek és a vintage stílus még mindig nagyon népszerűek, ha esküvői dekorációk kerülnek szóba. Ám idén is van számtalan újdonság a palettán, legyen szó színekről, stílusokról, vagy akár süteményekről.

Dekorálj, ahogy tetszik!

Azért, mert divat mondjuk a pink, eszedbe ne jusson azt választani a nagy napra - csakis a hozzátok passzoló színekből, fazonokból csemegézzetek. Imádjátok a tengert? Matróz stílusban is készülhet stílusos esküvői dekoráció. Rajongsz a rusztikus holmikért? Álmodd meg az esküvődet sok-sok fa kiegészítővel egy édes erdei étteremben. Maradnál a klasszikus púderszíneknél, a vintage stílusnál? Ez egyáltalán nem baj, sőt: a dekorációt feldobhatod még szuper lampionokkal, különleges virágfüzérekkel, egyedi ötletekkel.

Life.hu tipp

Tavaly a türkiz és az orchidea színű dekorációk hódítottak - inspirációért kattints IDE!

/1501/L_gy_2015128123855

Fényes sütemények, guszta gyümölcstornyok

A macaron még mindig sláger, színekben pedig nincs határ. A cuki színes, habos muffinok, a cupcake-ek is hódítanak, csakúgy, mint a nyalókaszerű csokigömbök, a cake popok. A stílusos és csábító poharas édességeket is bármikor megkóstolnánk, ha esküvőn járnánk, és egy guszta gyümölcstoronyra sem mondanánk nemet.

/1501/Ha_es2015128133933

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.