Kiderült: kisfiút vár Görbicz Anita világklasszis kézilabdázó

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Győri Audi ETO terhesség kisfiú kézilabdázó Görbicz Anita Vincze Ottó labdarúgó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görbicz Anita, a Győri Audi ETO kézilabdázója és Vincze Ottó labdarúgó első gyermeke kisfiú lesz. A nevét még nem döntötték el.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Görbicz Anita, a Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC világklasszis kézilabdázója tavaly októberben jelentette be, hogy gyermeket vár és ezentúl az anyaságra koncentrál. A sportoló a kisalfold.hu-nak adott interjúban elmondta, remekül érzi magát ő is és a babája is.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Megmondom őszintén, jó egy kicsit pihenni húsz év folyamatos játék után. Ez a szünet ráadásul örömteli, nem úgy, mint egy sérülés esetén. A mai napig lejárok edzeni a csapattal, persze már óvatosan, de jól vagyok, és a mozgás is jólesik" – fejtette ki a világklasszis irányító, aki hozzátette: minden valószínűség szerint fiút hord a szíve alatt.

"Úgy nézi ki, kisfiunk lesz. A nevéről a párommal, Ottóval együtt gondolkodunk, de dönteni még nem tudtunk."

Görbicz nyár elején nyilatkozott arról, hogy esküvőre és családalapításra készül Vincze Ottó focistával, aki a pályán jegyezte el szerelmét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.