Hogy öltözzön egy kismama, aki történetesen még hercegnő is? Jöhetnek a színek, a szebbnél szebb árnyalatok, vagy jobb a biztonsági játéknál, a feketénél, a barnánál maradni? Katalin hercegnő stílusát vettük górcső alá Szemes Nóra személyi stylisttal, és megnéztük, miben is változott a stílusa az első és a második terhessége alatt. 

Nem kérdés, hogy Katalin az egyik legjobban öltözött ismert asszony: stílusa egyszerű, kifinomult, elegáns, és időnként szokatlan színekkel, mintákkal is próbálkozik. Mindkét terhessége alatt "hozta a formáját", igyekezett nőként megjelenni a nyilvánosság előtt.

Forrás: AFP/Seth Wenig

Ám szemmel láthatóan más színeket választott az első és a második terhessége alatt. Ennek egyik oka az időjárás is: György herceg július végén született, így az az időszak, amikor már látványosan gömbölyödött Katalin pocakja, főként tavaszra és nyárra esett. Most azonban áprilisra várja a babáját, így a téli időjáráshoz kellett alkalmazkodnia a kreációival. Időközben pedig stylistot is váltott: 2014 ősze óta Natasha Archer, "Tash" felel a hercegnő ruháiért, és persze Katalin is aktívan részt vesz a ruhaválasztásban. Valószínűleg ezek mind szerepet játszanak abban, hogy Katalin ruhái lényegesen színesebbek voltak az első, mint a második terhessége alatt. Mutatjuk is!

Life.hu tipp

Górcső alá vettük a hercegnő sminkjeit - Larion Oscar sminkmester ITT írt arról, mi az, amit érdemes ellesni tőle, és mi az, amire Katalinnak is jobban kellene figyelnie. 

Babavárás 2012. november - 2013. július 22.

Katalin bájos, üde, kicsattan az egészségtől, nyoma sincs rajta annak, hogy a terhessége korai időszaka megviselte őt. Imádja a színeket, mintákat, az élénk árnyalatokat, és jól is teszi!

Forrás: AFP

,,Katalin nyár típusú nő, a pasztelles, finoman élénk színek remekül állnak neki. Az első terhessége alatt számtalanszor viselt napsárgát, mentazöldet, csodás púderszíneket - ezek remekül álltak neki.  

Forrás: AFP

Amikor feketét vagy fehéret választott, azt is ügyesen kombinálta, és remekül álltak neki a mintás darabok is. Fiatalos, üde volt a megjelenése" - vallja Szemes Nóra személyi stylist.

Fotó: AFP

Babavárás 2014. augusztus - 2015. április

Természetesen a hercegnő ezúttal is odafigyel magára, ám érezhetően másképp öltözik, mint két évvel ezelőtt. ,,Most lényegesen kevesebb színt visel. Ez persze adódhat abból, hogy most tél van, de az is lehet, hogy rászóltak, legyen kicsit visszafogottabb, viseljen egyszerűbb ruhákat. De ez a változás lehet az új stylist műve is.

Forrás: AFP

Mindenesetre itt már találok olyan darabokat, amik nem állnak különösebben jól neki. A sötétbarnát például nem erőltetném a helyében: a karácsonykor viselt hosszú kabát és a barna kisruha fekete kiegészítőkkel nagyon komor választás. Ez a barna nem az ő színe - megtehetné, hogy visel világos színeket télen is, hiszen őt viszik-hozzák. Ilyenkor is választhatna téli, de világosabb árnyalatokat. A piros darab sem passzol annyira hozzá - az első terhessége alatt jobban használta ezt a színt."

Forrás: AFP

 A pink kabát és az estélyi ruha azonban nagyon jó választások voltak, ezek remekül állnak a hercegnőnek!

Forrás: AFP

 Csakúgy, mint az általa imádott halványkék darabok. Szívesen látnék még rajta ilyeneket!"

Forrás: AFP

 Nóra tippjei kismamáknak

A személyi stylist szerint a legtöbb pocakos anyuka biztonsági játékos, hiszen mindenki szeretné kevesebb ruhából megúszni ezt a 9 hónapot. ,,Ez teljesen érthető, nagyon drágák a kismamaruhák, ám azért érdemes a fekete, szürke, barna, sötétkék darabokon túl más színeket is bevetni. Kismamaként is lehet választani élénk felsőket, akár turiban, akár fast fashion üzletekben. A nyúlósabb fazonok nagyszerűek, de érdemes hanyagolni a lefelé bővülő felsőket. Blézert, kabátot is bátran lehet viselni, persze kigombolva, és az egyberuha is remek választás - ehhez mindössze egy kismamaharisnyát kell beszerezni. Övvel is fel lehet dobni bármelyik ruhát, hiszen ez karcsúsít is. Méteráruboltban például lehet kapni szép szalagokat, ezeket ruhához bátran kössük a derekunkra!"

 

/1401/_gy__201412921538